Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

klasowy wyjazd na domki po maturze

Polecane posty

Gość gość

cześć, w mojej klasie wyszła inicjatywa wyjazdu po maturze, wiadomo, opić maturę, spędzić ostatnie chwile ze sobą. no i tutaj rodzi się wiele wątpliwości w mojej głowie, ponieważ moja klasa nigdy nie była zgrana. zawsze były podziały, grupki, nigdy nie potrafiliśmy się szybko ogarnąć. nigdy wcześniej nie byliśmy na żadnym wyjeździe prócz jedno dniowy do parku rozrywki no i jakieś pobliskie miejscowości na 1 dzień. rok temu próbowaliśmy zorganizować ognisko dzień przed zakończeniem roku, kiedy była śliczna pogoda, nikt już do szkoły nie chodził. pojechały 3 osoby. zaczęli wymyślać różne wymówki, lekarz, zaliczenia, prawo jazdy- stałe wytłumaczenia.jednym słowem-totalne niezgranie. a teraz nagle im się integracji zachciało. jak w planach jest opijanie, a więc alkohol, domki nad morzem. niby wstepnie zapisało się 20 osób, w tym ja, ale nie jestem do końca przekonana. boje się, że będzie jakiś przypał, niemiła sytuacja, że narobią siary, obrzygają się itd. w dodatku jakieś problemy z prawem, nie wiem, boje się tego. co radzicie? czy lepiej jechać sobie na zakupy i wydać te pieniądze co miałabym wydać tam? w dodatku wolałabym iść od razu po maturze do pracy, a nie czekać aż wszyscy pokończą matury (bo w przypadku wyjazdu musiałabym 2 tygodnie być uziemiona, bo inni kończą matury ustne dopiero pod koniec miesiąca)

no to nieźle sobie zaplanowali :) 20 osób na domki, niby fajna koncepcja, ale nad morzem w maju? przecież tam sezonu nawet nie ma, to jak będziecie jeść, tydzień o drożdżówkach? w dodatku właściciele chyba na to nie przystaną, kiedy 20 osób wjedzie im na posiadłość w dodatku wiadomo w jakim celu.

Gość gość
jak dla mnie sam pomysł może nieźle ale musicie jechać tak daleko ;-)? wydaj kase na zakupy weź przyjaciółkę i jedzcie na przejażdżkę do miasta obok kupcie sobie coś fajnego i spędzenie czasu razem w przyjaźni kupic winko i opic. olej ta klasę