Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bagaż podręczny

Polecane posty

Gość gość

Jutro lecę pierwszy raz samolotem, z tego powodu mam kilka pytań. Co zrobić z torebką na ramię mającą kilka metalowych elementów podczas kontroli bezpieczeństwa? Mogę ją wyjąć tak jak inne metalowe przedmioty i nie przyczepią się, że jest to druga sztuka bagażu? I gdzie mam przewieźć pędzle do pudru mające metalową obwódkę? Mogą pozostać w bagażu podręcznym bez wyjmowania na taśmę? Czy stanowiska do kontroli bezpieczeństwa są dowolne czy podchodzi się do jakiegoś konkretnego dla danego lotu?

Gość gość
a propos tego, ze torevka jest druga sztuka bagazu- jesli lecisz jakimis tanimi liniami to owszem, moga sie przyczepic ale nie podczas kontroli bezpieczesnstwa. wszystko kladziesz na tasme i sie przeswietla. do osobnego pudeleczka musisz wyjac elektronike i moze buty, to zalezy jakie zalozysz, no i pasek tez trzeba zdajc i zegarek etc. stabowiska kontroli sa dla wszystkich te same, tj.idziesz do najkrotszej kolejki:)

Gość gość
Z tego co wiem mozn amiec 1 bagaz podreczny. Jesli sie zmiesc wsadz ta mniejsza torebke do bagazu podrecznego i zapniej. Ja tak zrobilam.