Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach, którzy mają jeden ręcznik do całego ciała

Polecane posty

Gość gość

i wycierają nim ptaszka i twarz

Gość gość
ptaszki powinny mieć osobne ręczniki

Gość gość
a co w tym takiego dziwnego? przecież wycieram ptaka umytego, a nei brudnego. Pomijam fakt, że pod względem bakteriologicznym ptak jest wielokrotnie czystszy od rąk, a przecież wycierasz ręce tym samym ręcznikiem co twarz

Gość gość
nie, ręcznik na codzien mam oddzielny do rąk

Gość gość
ale ptak śmierdzi moczem a duupa kupą nawet po dokładnym umyciu ten zapach przenosi się na ręcznik potem wycierasz twarz takim śmierdzącym ręcznikiem i wdychasz swoje smrody

Gość gość
ja mam jeden ręcznik ale ptaszka nie mam

Gość gość
...tz że nie mają skłonności do zespołu natręctw i są zdrowi psychicznie bowiem umyty chój i o***t są tak samo czyste jak umyta twarz.....zdrowa psychika gratuluję im

Gość gość
to wcale nie znaczy że nie masz na nim śladów po mokrym ptaszku które potem wcierasz w swoją śliczną buziuchnę

Gość gość
ja używam jednego, najpierw wycieram twarz, później cała reszta i do prania. Co w tym dziwnego?

Gość gość
nie wycieram pipy tym samym ręcznikiem co twarz, nie mam kilkunastu ręczników,ale zawsze oddzielny do twarzy

Gość gość
powąchaj ręcznik po wycieraniu dłoni i powąchaj ręcznik po wycieraniu duupy. wnioski pozostawiam do wyciągnięcia samemu!

Gość gość
typowe; c***a w gębę pchać się nie brzydzi, ale na ręcznik fochy robi to się pod leczenie kwalifikuje

Gość
ale ptak śmierdzi moczem a duupa kupą nawet po dokładnym umyciu ten zapach przenosi się na ręcznik potem wycierasz twarz takim śmierdzącym ręcznikiem i wdychasz swoje smrody x co ty pieprzysz :O nie wiem jak się myjesz że po umyciu śmierdzisz:O Nie wiem czy wiesz, ale oprócz wody myje się także płynem/mydłem itp.:D Co do ręczników to do rąk i twarzy mam osobny przy umywalce, a do wycierania się po kąpieli mam 2 ręczniki- do ciała i do stóp bo rzucam go na podłogę i to niezbyt higieniczne wycierać potem nim cipke...

Gość gość
jeżeli nie potrafisz wymyć sobie d**y, tak żeby na ręczniku zapach nie pozostawał to proponuję wrócić do mamusi z reklamacją, żeby Cię nauczyła podmywać się jak należy. Gwarantuję Ci że moja nie pachnie inaczej niż dłonie, twarz czy na przykład łokieć. Może nie wiesz, ale nie wystarczy ochlapać się tam wodą; używa się do tego mydła...

Gość gość
jak sobie umyję to mam czysta dupkę wącham wącham i nic nie śmierdzi, może ty nie umiesz się umyć?

Gość gość
wąchasz sobie duupkę? akrobata jesteś jakiś?

Gość gość
no właśnie ja też nie wiem jak można sobie powąchać dupkę, a może kogoś do tego zatrudniasz

Gość
no właśnie ja też nie wiem jak można sobie powąchać dupkę, a może kogoś do tego zatrudniasz x myśle że wsadza sobie palce i wącha :D

Gość gość
ręcznik wącham zboczeńcy akrobaci- głodnemu chleb na myśli pewni sami paluchy pchacie i wąchacie

Gość gość
przecież świeżym ręcznikiem możesz wytrzeć twarz , ciało a na końcu d**e :o 🖐️ po wytarciu ręcznik do prania. po co 2 ręczniki ?

Gość gość
ha ha ludzie którzy mają oddzielne ręczniki do twarzy i doopy są chorzy psychicznie, a ci co mają jeden do wszystkiego i później wąchają go po wytarciu doopy są niby zdrowi?

Gość gość
po to żeby nie zarazić swojej pochwy bakteriami z dłoni lubisz mieć upławy?

Gość gość
już to widzę jak wszyscy co mają jeden ręcznik do wszystkiego piorą go po pierwszym użyciu, ha ha

Na codzień mam recznik osobny do rąk, a innego uzywam do higieny intymnej - ale np jak sie kapie cała to uzywam jednego recznika z tym ze najpierw wycieram buzie, reszte ciała a na koncu czesci intymne - i recznik do prania. No nie popadajmy w jakas paranoje...

Gość gość
Ja nie wycieram miejsc intymnych recznikiem

Gość gość
tylko szmatą od podłogi

Gość gość
.. że wyprali pozostałe

Gość gość
przyznać się która jeszcze poleciała wąchać ręcznik jakie wnioski się nasunęły

Gość gość
" gość dziś tylko szmatą od podłogi" hahaha :D 10/10

Gość gość
to autorka kazała wąchać widocznie wąchała swój i jej śmierdział,że się tak dziwi, że ludzie używają jednego ręcznika do wytarcia się