Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę tego kraju

Polecane posty

Gość gość

bo pracuję za jałmużne, na nic mnie nie stać, pieprzony rząd

Gość gość
Zawsze możesz wyjechać 🖐️

Gość gość
Ło ja też /k/u/r/w/a/ mać 🖐️

Gość gość
co do zarobków ma rząd?

Gość gość
bo pracuje w budżetówce, p********y kraj, nie wyjadę bo już jestem za stara na wyjazdy

Gość gość
Posłanka PO: W Polsce zarabia się jak na Zachodzie Środa, 11 marca (23:00) O posłance Platformy Obywatelskiej, która przekonuje, że między Polską a Zachodem w zarobkach nie ma większych różnic, pisze czwartkowy "Fakt". "Są (wynagrodzenia - przyp. red.) na bardzo podobnym poziomie. To jest pewna magia: że na Zachodzie jest inaczej, że tam jest lepiej" – mówi Joanna Fabisiak. Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-poslanka-po-w-polsce-zarabia-sie-jak-na-zachodzie,nId,1696621#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome w tym sejmie to siedzą przygłupy czy tylko udają przugłupow

Gość gość
A ile masz lat? Bo moja znajoma ma 65 i wyjechała do Niemiec opiekować się staruszkami po 80 bo nie mogła wyżyc :(

Gość gość
przepracowałam 36 lat w tym pieprzonym kraju i mam wyjeżdżać podcierać dupę starym bo złodziejski rząd mnie okradł i nie mam na chleb, oby ich szlag trafił

Gość gość
polacy to rzadko chyba wierza w kariere tylko w prace jak za komuny uczono dlatego te klopoty 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
w tym wieku to trudno wierzyć w karierę, jednostkom się może i to udaje, ale to sa tylko jednostki, a pozostali żyją z dnia na dzień, młodzi wyjechali bo u nas nie mieli szans to co mówić o starych,