Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podziękowania weslene dla gości

Polecane posty

Gość gość

Hej ! Planuję niedługo bo juz za 3 miesiace swoje wesele. Jakie polecacie podziękowania dla gości, migdałki i mydełka lekko oklepane... Co myślicie o aniołkach z dedykacją jak chodzby z stronki np Sztuka n!epoważna, sztukaniepowazna. blogspot. com ,pakamera itp ??

Gość gość
I co mają z tymi aniołkami zrobić? Daj ciasto i flaszkę każdy będzie zadowolony.

Gość gość
Bez sensu takie prezenty. Chcesz gościom na złość zrobić?

Gość gość
Sa urocze, a co mozna zobic z pudelkiem lentylek z inicjalami ?

Gość gość
dostalam kilka takich aniolkow i nie rozumiem jaki ma zwiazek aniolek ze slubem,a te aniolki to zaraz wyrzucalam

Gość gość
To już lepiej kilka sztuk rafaello w ozdobnym woreczku z karteczką dziękujemy za życzenia i przybycie. U mnie dr***ny po obiedzie każdemu na stoliku zostawią, po czym my wszystkim podziękujemy przez mikrofon.

Gość gość
Aniołka to dostałam jak byłam na chrzcinach we Włoszech. Też nie wiem po co ludzie w Polsce tak cudują - dawniej dawali ciasto i butelkę weselnej i było git!

Gość gość
zgadzam sie lepsze rafaello,albo inne czekoladki,anilek moze byc na chrzciny albo komunie a nie na slub

Gość gość
czekoladki czy migdały chociaż zjem, a aniołka wyrzucę

Gość gość
Nie kombinuj, jak tu swoje aniołki sprzedać młodym parom, bo to nie przejdzie.

Gość gość
Nie piszcie że dobre na prezent po chrzcie. To na nic nie jest dobre, z żadnej okazji. Co gość ma z takim aniołkiem zrobić? Tylko do kosza.

Gość gość
U koleżanki dawali cukierniczke z łyżeczką w środku migdały

Gość gość
Podziękowania dla gości są chyba tradycją tylko w niektórych regionach/rodach :). Popieram poprzedniczki- najlepiej butelka trunku tudziez slodycze. Na pewno bylabym bardziej zadowolona z kilku cukierków niż jakiegoś kurzozbieracza typu aniołek, figurka itp. Aczkolwiek wychodze z zalozenia, ze podziekowania gosciom to zbedny wydatek...

Gość gość
przypomnialam sobie- ze 4 lata temu dostaliśmy na weselu podkladki pod piwo/gorace napoje ze zdjeciem mlodych (z wywalonymi jęzorami, nie jakieś sztywne w eleganckich ciuchach)- mamy je do tej pory- od czasu do czasu pojawiają się na naszym stole.

Gość korkana
Może coś słodkiego? Możesz sobie zerknąć tutaj: http://www.slodkiswiat.com.pl/ mają mnóstwo słodkości z prawdziwej belgijskiej czekolady. Aż ślinka cieknie na sam widok. Myślę, że to fajny pomysł i na taki poczęstunek dla gości i na podziękowanie. No i to też nie jest oklepany pomysł bo ja tego jeszcze u nikogo nie widziałam:) Szkoda, że sama jestem już po bo tez bym coś takiego wybrała:)