Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja zona.......

Polecane posty

Gość gość

Jest straszna balaganiara, nie zorganizowana. Sana sobie utrudnia czasen zycie e prostych czynnosciach takich jak sprzatanie i gotowanie. Nigdy niczego nie odklada na miejsce ba nawet nie wie ze niektore rzeczy maja swoje miejsce. Przez to czasem miektore rzeczy gina. Jest glucha na podpowiedzi i uwaza ze wszystko robi najlepiej. A ja nie moge patrzec na ten balagan i marnotrawstwo jak gotuje. Znam sie na tym bo pracowalem podczas studiow w restauracjach. A sprzatanie wyglada tak ze sams sobie robi robote przez glupote i brak organizacji przez co 4 godziny robi cos co ja w godzine ale po mojemu jest zle choc efekt ten sam i wiem co mowie bo sprzatalem kuchnie w restauracjach i wiem jak to sie robi co przechodzi co nie i jaki ma byc efekt. Rece ożadaja bo nie wiem jak gadac z nia?

Gość gość
ha ha uważaj pan bo jak przeszkadza ci bałagan to będzie płacz i foch i będziesz pan sprzątał i gotował ...... ale za to żona będzie leżeć iiiiiiiiii pachnieć :)

Gość gość
Ile czasu jestescie malzenstwem? Bo ja Ci powime, ze rozwiodlam sie z takim typem jak Twoja zona :O po 7 latach malzenstwa. No nie dalo sie tego przeskoczyc i skonczylo sie na wieczystych klotniach i nieporozumieniach :O On wiecznie na nic nie mial czasu i to nie dziwne bo doslownie pozrafil klucze tak gdzies chlapnac, ze potem 45 szukal co z nimi zrobil i byl w stressie bo do pracy musial :( ale na haczyk kolo drzwi nie umial zalozyc :( Szlag mnie trafial 1000 razy na dzien. Raz na wakacje nie pojechalam przez niego bo mu powiedzialam, ze nie pojade o ile wieczorem wczesniej sie nie spakuje i nie znajdzie paszportu bo ja sily nie mam na ten stres godzine przed wylotem. Niestety w ciagu 7 lat nic sie nie zmienilo mimo zapewnien, przysieg i obietnic. Teraz jestem ponownie mezatka i zgadzamy sie z mezem pod tym wzgledem w 100%. Nawet pojecia nie masz jak to ulatwia zycie i sprawia, ze czuje sie normalnie i szczesliwa w codziennym zyciu. Z eksem to byla meka!

Gość gość
3 myslalem ze to sie zmieni. Nie eiem. Mam pchote to po nagrywac i pokazac komus bo juz sam sie gubie czy aby napewno mam racje.

Gość gość
Nie ma w sumie znaczenia czy masz racje czy nie. Chodzi o to, ze jak dla Ciebie cos jest nie tak i nie mozesz zaakceptowac tego stanu rzeczy. Ja rozmawialam z eks mezem 1000 razy. Ustalalismy jakis system i najdluzej po tygodniu bylo znowu to samo :( Nie wierze, ze zona sie zmieni a jezeli juz to na krotko. Teraz wiem, ze przed slubem trzeba zwracac uwage nie tylko na milosc i motylki ale takze w duzej mierze na to czy jestesmy kompatybilni w codziennym zyciu. Jezeli jedno jest balaganiarzem a drugie pedantem to sie nigdy nie zrozumieja.

Gość gość
analfabeci, k***a jak to czytać

Gość gość
przed ślubem nie dało się poznać jaka jest, oczy ci pizdą zarosły i nie widziałeś że jest syfiarą, pogoń w pizdu, bo toto się nie zmieni

Gość gość
pewnie ****ał i nie patrzył na nic, aby tylko zabolcować , a potem jakoś to będzie, no i jest ale do d**y, lej france może to coś da

Gość gość
już się wściekłe qrwy zleciały do głupiego prowo które same zrobiły

Gość gość
"Oczy Ci p***a zarosly "-klasyk :D :D :D A Teraz serio autorze pomysl o niej Jak to musi denerwowac kiedy gotujac obiad Ktos Ci sterczy nad uchem i jeczy ?Ja bylam dokladnie jak Ty ,ale teraz sie hamuje i albo jedno gotuje a drugie sprzata albo odwrotnie nie ingerujac w swoje obowiazki..