Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nietrzymanie moczu 8 miesiecy po porodzie

Polecane posty

Gość gość

czy jest to mozliwe aby ta dolegliwosc utrzymywala sie, az tak dlugo ? :( myslalam, ze juz nie mam tego problemu poniewaz jakis czas po porodzie nawet nie moglam wstrzymas strumienia, gyd oddawalam mocz. ostatnio bylam na zajeciach fitnessu i niestesy popuscilam :( co mam robic?

Gość gość
prowo jak nic

Gość gość
slucham?

Gość gość
zgłoś się do poradni na badania

Gość goscmilka
ja mam to samo juz 2 lata, ale ciaze mialam mnoga. Popuszczam wlasnie na cwiczeniach fizycznych. Ale jest nadzieja, moja lekarka powiedziala, ze bedzie sie naprawialo pomalu, poradzila tez aby podczas oddawania przerywac siusianie to ponoc pomaga, wiec to zaczelam robic. Poki co nosze wkladki wchlaniajace mocz i raz ide zmienic.

Gość gość
rodzą po 8 dzieci i nie mają problemu z moczem

Gość gość
idz do lekarza natychmias i powiedz co ci jest,napewno ci pomoga.

Gość gość
no ja po czterech porodach i nigdy tego nie miałam szok jak to czytam , współczuję wam bardzo dziewczyny .

Gość gość
Idz do lekarza a nie na kafe piszesz. Ginekolog Ci powie co i jak. Byc moze wysle Cie na zabieg. Jak mialas cc mozesz miec uszkodzony pecherz.

Gość gość
kurcze, a u mnie to się tak pomalutku sączy. pod koniec dnia majtki by smierdziały jak...przebieram 2 razy w ciagu dnia. jestem po cc

Gość GrazynaKK
Też mam ten sam problem i słyszałam, że jedynym wyjściem jest zabieg laserowy. Czy któraś z was miała takowy?

Gość gość
Nie, to nie jest normalne. Dość niepokojący objaw, że to się aż tak długo utrzymuje. Ja popuszczałam 2 miesiące po porodzie i poszłam z tym do urologa - http://www.conticlinic.pl/ . To dobra klinika, szybko dali sobie radę z moją przypadłością i już wszystko jest ok.

Moja znajoma miała problem po ciąży ... I leczenie nietrzymania moczu zaczynała od tabletek i innych specyfików ale podobnie jak u Ciebie wszystko się ciągnęło jakieś pół roku jak nie więcej - nie wiem jak to jest, ale zapewne jest to bardzo krępujące. Zabieg taki w medycynie estetycznej jest bez znieczulenia i jest praktycznie bezbolesny i zaraz po zabiegu można spokojnie wrócić do domu. Mojej koleżance pomógł no u Ciebie może najpierw doradzę konsultację czy się kwalifikujesz i dopiero później ewentualnie zabieg - http://www.beauty.com.pl/pl/ginekologia-estetyczna