Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolo62067

Gdynia Sopot Gdańsk

Polecane posty

WITAM W tym roku chciałabym z moją rodziną (4osoby) spędzić wakacje w Trójmieście tylko w jakim mieście szukać noclegu Gdzie będzie taniej...? Czekam na wasze propozycję Pomóżcie podjąć mi decyzję POZDRAWIAM

Gość gość
Rewa lub Mechelinki taniej a wszędzie blisko nawet bez samochodu będąc

Gość gość
Na pewno najtaniej w Gdyni. W Gdansku w sezonie jest drogo, poza tym juz musisz zaczac szukac i rezerwowowac jesli chcesz cos blisko centrum i w miare taniego. Sezon zaczyna sie na dobre od maja, juz jednak widac turystow i wycieczki. Sopot drogi. Jak nie zalezy Wam na miescie, ale blisko samochodem polecam Wyspe Sobieszewska.

Gość gość
Albo Pruszcz Gdanski:) rzut beretem od Gdanska, rowniez komunikacja miejska czy PKP, a bez porownania taniej.

Gość gość
im dalej morza i starówki tym taniej, wejdz po prostu w neta

Gość gość
latem drożyzna jak wszędzie nad morzem, poza tym Władek to nie Trójmiasto :)

Wiem, tylko pytam może lepiej tam pojechać Tylko wszędzie jest drogo w okresie wakacyjnym

Gość babarbara
Proponuję skorzystać z serwisów rezerwacyjnych np. bookapart.com, bo często dają najlepszą cenę i mają najwięcej lokalizacji.

Gość gość
Ja osobiście uwielbiam Gdańsk i zawsze wszystkim polecam właśnie to miasto. Bardzo często zatrzymuję się tutaj www.hollandhouse.pl, to taki butikowy hotel, położony na samym Starym Mieście. Mają tam właśnie taki apartament rodzinny dla czterech osób, dwupoziomowy, wygodny. Jak na taki standard, naprawdę niedrogi. To przytulny i elegancki hotel, z fantastyczną restauracją i przemiłym personelem.

Gość gość
jak bedziesz juz na wakacjach to zajdz do restauracji w gdyni www.mariaszek-gdynia.pl :) zobaczysz jakie mają pyszne jedzonko :)