analife 0 Napisano Marzec 15, 2015 Kto od poniedziałku chętny na 5 dniową głodówkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arumka Napisano Marzec 15, 2015 Daj spokój z głodówkami. są dużo lepsze sposoby, żeby oczyścić organizm i schudnąć. ja jestem od 2 tygodni na diecie z koktajlami ziołowymi, które kupiłam w internecie www.sklepdiety.pl i w taki zdrowszy sposób można sporo zrzucić kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2015 Daj sobie spokój z koktajlami, to bzdura i wyrzucanie kasy. A co do głodówki, po co się męczyć 5 dni, spróbuj 2 dni w tygodniu, nienastępujących po sobie tzw. dieta 5-2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2015 Ja od jutra jem raz dziennie,głodówki nie wytrzymam,ale za Ciebie trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2015 Ja znalazłam w necie taką dietę http://villacarpatia.com/glodowka-lecznicza/ Czy ktoś już z niej skorzystał? Trochę boję się głodówki, ale mam sporo do zrzucenia, więc chyba się skuszę. Co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 lepiej już raz w tygodniu jedno dniowa głodówka :) zdrowiej ci to wyjdzie i więcej schudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach