Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na oziębłość w łożku

Polecane posty

Gość gość

Mam świetną żonę, ale od pewnego momentu nie ma chęci na seks. Wiadomo - dzieci, obowiązki, kompleksy. Nie lubię prosić się o seks lub na siłę zaczynać grę wstępną. Tłumaczyłem to żonie. Ona to rozumie, ale efekt jest taki, że moglibyśmy się kochać raz na miesiąc, albo rzadziej, bo ona ma tak niskie potrzeby (przez kompleks). I teraz pytanie: czy na siłę prosić się o seks, czy tak jak teraz czekać, aż żonie się zachce? Jest spory minus takiego oczekiwania, bo mam wrażenie, że żar jeszcze bardziej wygasa. :-( Zaznaczam, że obowiązki dzielimy po połowie, jestem obecny w domu, ciałem i duchem. Głównym problemem jest kompleks.

Gość gość
Ma ci.pke w poprzek?

Gość gość
nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc kupic prezenty na przyklad 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Całkowicie inny kompleks, który większość kobiet ma.

Gość gość
Stary, pomyśl trochę, jeśli miałbyś kompleks np. przeogromnie małego ptaka, to stanowiłoby to dla Ciebie różnicę - seks uprawiać codziennie czy raz na miesiąc? I tak z powodu kompleksu czułbyś dyskomfort niezależnie od częstotliwości bzykania. Jej głównym kompleksem jest zapewne jeden i ten sam facet od lat.

Gość gość
Powiem Ci, co na mnie dziala choc niestety moj maz tego nie robi...choc mu juz 1000 razy mowilam :( W moim przypadku, fajnie jest gdy maz mnie caluje, ale nie tak w policzek ale po prostu gdy zacznie obejmie i zacznie mnie bez posciechu calowac w ciagu dnia, przy roznych czynnociach. Z rana, w sklepie, na spacerze...Niby prosta sprawa, ale potem wieczorem jakos zawsze mam wtedy ochote na cos wiecej :)

Gość gość
Wiem, że ją podniecam. Rozmawiamy o wszystkim. Problemem jest nadwaga, której nie może zmniejszyć. Nie każdy z nas ma szybką przemianę materii. Czyli mam czekać, aż może za np. 10 lat uda jej się odchudzić.

Gość gość
Głównym problemem jest kompleks.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jaki, a po pierwsze, niema ********* niema pomocy w domu, i wypłatę też bym obciął, niech pozna twój kompleks, po kiego szukała chłopa, znajdź sobie kochankę

Gość gość
Gość 8:18 Na moją żonę, to nie działa. Znam te zasady gry wstępnej i wiele innych.

Gość gość
Gość 8:21 Dzięki, że się solidaryzujesz :-) Na prawdę nie chciałbym zdradzać.

Gość gość
Dodałbym jeszcze, że żona chce mnie zaspokajać, bo jest to zgodne z tym co kościół (ksiądz) nakazuje, ale ja nie lubię tak wymuszonego seksu. Uwielbiam czuć jak jej na prawdę się chce i uwielbiam jak jest maksa podniecona. Niesamowite jest to, że miała czasem ze mną tzw. squirt.

Gość gość
jak nie chce sie kochac egoistka to niech zaspokoji cie oralnie

Gość gość
W sumie to Bóg mógłby pomyśleć o ci/pce w poprzek u kobiet. :)Byłoby łatwiej do nich sięgać jęzorem.Bo teraz trzeba między pośladki się zanurzać...niekiedy. :pNo i w poprzek mogłyby mieć dwie łechtaczki...ach...😴

Gość gość
Bez chęci na seks i cipka w poprzek nic nie da.

@Autor tematu 1. Po pierwsze moim zdaniem sama nadwaga tego nie tlumaczy ilosci seksu miedzy wami. Nawet jak nie czuje sie atrakcyjna to jej libido nie moze byc wysokie to nie jest tak ze ona ma libido 24 orgazmy na 28 dni i poniewaz ma kompleks to nagle chce sie kochac 1 raz w miesiacu Masz po prostu zone o niskim stalym maksymalnym libido i to jest glowny problem 2. Zajmuje sie tym zawodowo i nizsza przemiana maetrii nie jest przeszkoda w redukcji zbednej tkanki tluszczowej niech znajdzie dobrego Trenera i Dietetyka i on Ja odpowiednio poprowadzi. W skrocie co to oznacza ta nizsza podstawowa przemiana materii jak to wszystko dziala??? Wiec kilka cyfr na poczatek zeby zredukowac 1 kg zbednej tkanki tluszczowej trzeba wytworzyc deficyt kaloryczny na poziomie 7000 KCAL czyli o tyle wiecej spalic niz dostarczyc. Masz 3 kobiety o takiej samej masie ciala ilosci KCAL ktore podaje sa niezbedne zeby ich masa ciala sie nie zmieniala stala w miejscu poza wahanaiami zwiazanaym ze mianmi ilosci wody worgazmie w zwiazku ze zmiana skaldu hormow w cyklu owulacyjnym jak owulacj od 1 do 2 kg wiecej przed miesiaczka od 2 do 5 kg 1. wysoka przemiana materii 3000 KCAl 2. Srednia 2250 KCAl 3. Niska 1500 KCAL Dieta redukcyjna we wszystkich przypadkach okolo 1000 KCAL 1. Bedzie kazdego dnia miala deficyt 2000 KCAL wiec potrzebuje 3 i pol dnia na zgromadzenie 7000 KCAL deficytu 2. 1250 KCAL niecalych 6 dni 3. 500 KCAL 14 dni Ale j kazda z nich moze chudnac choc najwiecej wysilku wlozy w to 3 :) Jak Twoja zona dolozy do diety dodatkowo wysilek na poziomie wydatku 3500 Kcal tygodniowo bedzie chudla 1 kg tygodniowo zbednego sadelka:) To bardzo dobre tempo niepolecalbym szybszego:) Ale to nie chodzi o kompleks tylko po prostu miedzy wami jest duza roznica w libido. Poczytaj ten Temat moze skorzystasz z tego co napisalem:) http://f.kafeteria.pl/temat/f8/ile-razy-w-miesiacu-seks-p_6112871

@kotka poes Wiem ze zazartowals ale odpowiem powaznie:) Nie podnosi tylko decyduje o wyborze partnera bo Milosc to zespol motywacji a nie szczegolnie silny poped seksualny mozesz wybrac do milosc mniej erotycznie atrakcyjnego ale ktory ci /pasuje pod innym wzgledami chociazby grubosci portfela:) I nie ma w tym nic zlego bo kobieta ktora chce miec 3 dzieci co 2 lata i tak jak trzeba chce sie nimi zajmowac do 3 roku zycia osobiscia a tak jest dla dziecka najlepiej naponjad 7 lat wypada z mozliwosci zarabianai pieniedzy samodzielnie i musi liczyc na mezczyne ze da rade utrzymac rodzine:) Wiec patrzac na portfel zachowuje sie bardzo racjonalnie:) Posiadanie odpowiednich zasobow finansowych do zapewnienia utrzymania rodzinie to jedna z motywacji dzieki ktorym pojawia sie Milosc:) Wiec portfel na Libido nie wplywa jest wrodzone wplywa jakiego faceta wybierzesz:) A zeby bylo smieszniej wiekszosc tych procesow psychologiocznych nie zachodzi na poziomie wiadomym tak was Kotka zaprogramowala ewolucja wiec nie m sie co na was obrazac trzeba przyjac do wiadomosci jakie jestescie a wy przyjmijcie jacy my jestesmy ze nasza nagroda za to tyranie jest od 250 000 lat to ze dostajemy tyle seksu ile tylko chcemy w zamian za skupienie wszystkich zasobow tylko na was i naszych wspolnych dzieciach. Ale cos ostatnio Twoja plec probuje renegocjowac ten tak dobrze dzialajacy od 250 000 lat kontrakt. To jest z gory skazane na niepowodzenie ale jak chcecie to probujcie przywieziemy sobie kobiety z Azji ktore nie maja takich glupich pomyslow:)

Gość gość
Powolutku pieścić i całować kobietę i się w końcu ugnie

Gość mogiła i kiła
:D On czasem jest nawet zabawny...