Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sweterek Waterfall

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problem dotyczący modengo juz od zeszłego sezonu, sweteka bez zapięcia zwanego waterfall : http://top-girl.pl/images/TOP-GIRL/0-1000/ELEGANCKA_NARZUTKA_BLEZER_KARDIG_%5B95%5D_1200.jpg ; http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/49/76/27/69/4976276955 ; Podalam linki gdyby ktos nie kojarzył co mam na mysli. Pytanie brzmi z czym coś takiego nosic? Do czego i komu pasuje? Zastanawam sie nad kupnem i nie wiem czy jest sens.. czy moze pochodze kilka razy i powiesze w szafie i na tym bedzie koniec... Prosze o poradę

ja noszę tylko jako wdzianko na bluzeczkę zimą/jesienią, bo lubię ubierać sie warstwowo i tak by rozpinać czy rozebrać w pomieszczeniu jak mi się zrobi ciepło . Spinam broszką na drogę czy jak mi zimno żeby się wtulić, generalnie z tego względu to niepraktyczne, bo to jest zrobione z myślą o tym żeby było rozchylone i spięte broszką trochę traci formę, no a w pracy rozpinam i jest ok.

Gość gość
Myślałam nad nim jako dobre rozwiaznie gdy jest juz za goraco na kurtke wiosną ale jednak za zimno zeby być samej bluzeczce... Oczywiście intersesuje mnie wersja tak do bioder a nie tak która zasłania całkiem posladki albo i dłuzszy.

Gość gość
Bardzo lubię takie kardigany bez zapięcia , można je nosić praktycznie do wszystkiego i przez cały rok. Mam trzy , dwa krótkie , za pupę - beżowy i granatowy z promodu i długi czarny z h&m. Świetnie zastępują marynarkę lub cienką kurtkę , pasują do sukienek, zestawów ze spodniami, szortami, spódniczkami. Długie fajnie wyglądają z cienkim paskiem.

Gość gość
A czy osoba o szerokich biodrach (figura klepsydra) z lekką nadwagą będzie dobrze wygladać?

Gość gość
Ale do takiego sweterka musi byc wysoka, nie za gruba albo szpilki, bo strasznie jej skróci sylwetke