Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę na siebie patrzeć, jestem zerem

Polecane posty

Gość gość

jako kobieta. Od dawna z nikim się nie spotykałam, były chłopak zrobił mi w życiu wiele krzywd. Odeszłam ale bardzo to przeżyłam. Potem miałam jeszcze wiele innych przeżyć z facetami, koledzy okazywali się nie w porządku, wystawił mnie znajomy przed studniówką. Teraz odważyłam się i poszłam na organizowane w Wawie speed-dating. Dość miałam daleko ale czytałam, że akurat ta firma jest ok. Nie robiłam sobie jakiś nadziei ale jak dzisiaj rano zobaczyłam wyniki.. Na 20 chłopaków tylko 1 chciałby mnie jeszcze widzieć. I to nie te akurat, którego ja wybrałam. Kurcze nie wiem co jest ze mną nie tak. Nie jestem brzydka, wydawało mi się, że rozmowy szły w miarę ok. Masakra, cholernie mi źle

Gość gość
tylko 1? a może aż jeden. W końcu chyba nie chcesz mieć haremu,tylko właśnie 1 chłopaka ;) może daj mu szansę,skoro on Ci ją dał? też mu mogłoby być przykro,że go nie wybrałaś,tylko innego. Nie jesteś zerem,nawet najpiekniejsza i najlepsza może sie komuś nie spodobać. Znajdziesz na pewno kogoś dla siebie :)

Gość gość
autorko, jesteś normalna, aż za normalna. Nic na siłe, daj sobie czas. Jesteś wrażliwa i to Twoja "wada", bo obecny świat jest bardzo zimny, każdy ma każdego w d***e, szkoda. daj kontakt @ to pogadamy.