Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz namawia mnie do zaprzestania kp

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 6 tygodni karmie ja piersia co meza od poczatku irytuje. Bo mam ograniczone menu bo czasem mala kolka chwyci a to kupki zrobic nie moze a to placze bo nienajedzona i alkoholu wypic nie moge. Fakt ma gorsze dni ze jest nienajedzona i dluzej wisi na piersi albo tez robi sobie z piersi smoczka ale czy to powod zeby zaprzestac dawac dziecku co najlepsze. Dodam ze pokarmu mam duzo z jednej piersi co karmienie odciagam 50/ 60ml. Co daje do 120 na jedno karmienie.

Gość gość
Poszukaj artykułów naukowych jakie jest to ważne dla dziecka, aby dostawało pokarm matki u mojego pomogło, namawiał mnie na odstawienie po roku, poza tym powiedziałam że teraz on będzie wstawał w nocy do dziecka jak odstawię.

Gość gość
Taaak bo przy 6-tygodniowym dziecku to wypicie alkoholu jest najważniejsze przecież

Gość gość
ale co go obchodzi że masz ograniczone menu? Chyba że to ma wpływ na niego, tzn. gotujesz tylko pod siebie.

Gość gość
ale to Ty decydujesz nie maz tak??

Gość gość
A co,stracił kompana do kieliszka?

Gość gość
roczne dziecko w nocy nie wstaje na jedzenie jak nie jest na piersi

Gość gość
nie dla wszystkich mężczyzn karmienie piersią jest seksowne. Może chce zobaczyć w tobie kobietę a nie butelkę z mlekiem

Gość gość
najciekawsze jest to ze ja i tak czesto nie pilam. A to akurat najmniej wazne. Maz obiady gotuje dlatego sie irytuje moim menu. Ryczec mi sie chce jak pomysle ze mialabym odebrac jej to co najlepsze ale on tego nie potrafi zrozumiec. ale to dobry pomysl. Znajde jakis artykul na temat kp i mu dam do przeczytania.

Gość gość
Może nie chce,żebyś miała obwisły biust :) przepraszam ale moja ciotka karmiła do 2,5 roku życia i niestety ale jak ją zobaczyłam na plaży to tragedia...

Gość gość
To mogl nie powiekszac rodziny skoro to dla niego nie seksowne.

Gość gość
Maz to pewnie dwudziestoletni chlopiec, dla ktorego cycki do obiekt seksualny, wiec obrzydza go na sama mysl o mleku i karmieniu. Typowe.

Gość gość
to sama sobie gotuj

Gość gość
Obwisly biust mozesz miec po samej ciazy, a nie po karmieniu.

było dzieciaka jej nie robić, buahahahahahaha nie mógł się zdecydować czy chce być bardziej *****czem czy bardziej zapładniaczem

Gość gość
bez przesady poza alkoholem to chyba nie ma aż tylu rzeczy, których nie można spożywać?

Gość gość
to gotuj sobie sama. I nie pozwalaj dziecku robic smocznka z piersi, bo bedziesz miala potem spory problem

Gość gość
To co robic jak zabieram piers a ona krzyczy w niebiglosy a normalnego smoczka nie chce.

Gość Jedynaczka4
Masz nierozgarniętego męża.Czy on zdaje sobie sprawę z tego co mówi?Nie wyobrażam sobie żeby mi mąż mówił w jaki sposób karmić dziecko?! Postaw ultimatum.Przestaniesz karmić piersią gdy on zacznie wstawać w nocy i będzie karmił dziecko! Nie przypuszczałam że są tacy psychiczni faceci.😠

Gość gość
"o co robic jak zabieram piers a ona krzyczy w niebiglosy a normalnego smoczka nie chce" to kup takiego "nienormalnego", jest tyle rodzajów i kształtów smoczków, że na pewno coś wybierzesz

Gość gość
i już widać KTO chciał dziecko, a kto został zmuszony do niego...

Gość gość
"Nie przypuszczałam że są tacy psychiczni faceci" no popatrz, a takie psychiczne kobiety są... co za porównanie...

Gość gość
szkoda jej cycusia zabierać..??? Boże, jesteś niezłym inkubatorem dla dziecka męża!!!

Gość gość
kobieto lecz się...

Gość gość
To nieprawda, ze ciaza niszczy biut bardziej niz kp. Wierutna, podla sciema!!! Fakt po ciazy moza miec rozstepy, ale cycki nie opadna tak jak po karmieniu. Nie wspominajac o tym, ze brodawka po karmieniu zawsze juz ma brzydki ksztalt - efekt ssania. Ja nie karmilam, to nie sredniowiecze :D i mam gdzies, czy to sie komus podoba czy nie.

Gość gość
Mąż jest ograniczony psychicznie.... Rozumiem jak nie ma mleka to daje się mm ale dlatego że pan hrabia ma jazdę..... może mu wytłumacz względy ekonomiczne. Mm jest droga + butelki + sterylizatory....a jeśli mała ma kolke po kp, to może być jeszcze gorzej po mm...

Gość gość
A ile chłpczyk ma lat ? Pewniej mniej niż 25. Sam jest jeszcze dzieckiem i pewnie zazdrosny o 'zabaweczki'. Palant. Olej typa, tylko kp dla takiego maleństwa tym bardziej, że masz dużo mleka ! Nie truj córki sztuczną mieszanką skoro nie musisz.

Gość gość
To ja,od ,,cycusia'' :D Nie,nie jestem dla męża żadnym inkubatorem,ograniczona kobieto :) Po prostu mój mąż uważa,że skoro mam pokarm,to czemu mam odstawiać dziecka,myśli o dziecku,a nie o moich cyckach i ja go za to chwalę :)

Gość gość
a stać Cie na życie bez męża?