Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz namawia mnie do zaprzestania kp

Polecane posty

Gość gość
rozwod ma byc przez 2 cycki? no bez jaj..........

Gość gość
cycusie, kobiety, wy macie jakieś ambicje poza dziećmi??

Gość gość
jak widze te świruski od karmienia piersią to mi sie niedobrze robi :(

Gość gość
cel ich życia: wycycusiować dzieci. Porażka ograniczonych kur

Gość gość
Moj maz tez nie byl fanem kp na poczatku. Nie podobalo mu sie, ze nie wiemy ile corka wypila tego mleka. Kilka razy dostala mm. Niestety plakala po butli, bolal ja brzuch, kilka godzin ryku mielismy po kazdej dawce mm. Wrocilam do kp. Poczytalismy artykuly o karmieniu, o roli przeciwcial, enzymow, zmanie skladu mleko wraz w wzrostem dziecka. Maz sie przekonal bardzo szybko. Moze jakby corka inaczej reagowala na mn lub gdybysmy kupili inne mm teraz bylaby na butli. Nie jestem jakas maniaczka kp. Ale jak masz mleko i chcesz kp to karm a maz sie przekona z czasem. Pozdrawiam.

Gość gość
To znowu ja,ta od ,,cycusia'' :D Tak mi się śmiać chce,że aż muszę się wypowiedzieć.Tak,mam ambicje poza dziećmi,jestem po 30tce,mam dobrą pracę,ale na litość boską temat był o kp i na ten temat własnie się wypowiedziałam,niewiem,co to ma wspólnego z ambicjami.Obstawiam,że autorki tych żenujących wpisów nie mają dzieci i żaden facet ich nie chce,więc całe swoje życie poświęcają pracy,wmawiając wszystkim,że takie mają ambicje :D

Gość gość
ty od cycusia idź stąd bo się pogrążasz coraz bardziej...

Gość gość
dokładnie.chca miec dzieci a nie maja z kim i sie wyzywaja na forum

Gość gość
Do tej co twierdzi ze jestem kurs bez ambicji : super praca 100 metrów od mieszkania, praca która kończę o godz 14;30 robie to co lubię i mam za to kasę. Uczę się od czasu do czasu ( szkolenia itp) mam hobby basen. Super męża 12 lat po ślubie manager w swoim korpo świecie ( ale też to lubi), stabilne może trochę nudne życie, ale tak to jest po 30... I mamy dwoje super dzieci 12 letni syn, 5 letnia córa mądre i fajne wykarmione piersią. cycki mam w super formie bo pływam co dziennie ( bo to nie karmienie a siedzenie na d***e niszczy nasze ciała). Dlaczego karmiłam bo to lepsze dla dziecka niż mm, choć nie potępiam tych.od mm, to wybór indywidualny, karmiłam bo to zdrowsze, łatwiejsze i ekonomiczne. Oooo teraz też jestem w ciąży, nie dla tego że jestem kura bez ambicji, tylko ze bardzo B A R D Z O kochamy się z mężem.... a na starość nie będziemy sami będziemy mieli wielka super rodzinkę.... A te singielki co takiw mają. MEGA AMBICJE, będą siedzieć w domu starości przywiązane do krzesła bo nikt nimi na starość się nie zajmie.....

Gość gość
Masz dzieci po to zeby sie tobą na starosc zajęły? Brak słów, wspolczuje twoim dzieciom tego ze ich matka powołała ich na świat żeby miec sluzacych. A ty od cycusia nie odpisuj sama sobie, jesteś zenujaca.

Gość gość
No widzisz tempemu nie przetłumaczy: powołałam na świat bo dla mnie to naturalne ze z kochającego się małżeństwa powinno powstać dziecko.. W nim widzimy cząstkę siebie, to czysta biologia ale taka z głębszym sensem, nie wiem jak to ci wytłumaczyć...wydaje mi się że życie bez dzieci jest łatwiejsze, omijają cie problemy i nerwy związane z odpowiedzialnością za mniejsza słabsza istotę. Mam znajomych co żyją bez dzieci, sami twierdzą że nie ogarneli by tego, żyją konsumpcyjne nie planują przyszłości.... U nas sprawa wygląda zupełnie inaczej, czy gorzej? ja lubię ten zgiełk i harmider w domu, to mój świat :-) a co do niby tego ze zrobiłam dzieci na służących.... Mam babcie i dziadka 85 lat, moi rodzice i my ( 3 siostry) zajmujemy się nimi bo są zniwdolezniali, dla nas to normalna kolej rzeczy, nikomu przez myśl by nawet nie przeszło ze jesteśmy ich niewolnikami, ja też wezmę moich rodziców na starość do siebie bo to oni całe życie pomagają mi nauka płynie z góry, rak zostaliśmy wychowane, i te zachowania przekazujemy swoim dzieciom.... Nie wychowujesz naszych dzieci na egoistow, dlatego dla mnie to naturalne ze moje dzieci też zaopiekuje się mna na starość tak jak ja opiekuje się teraz nimi, koło się zamyka.... Widocznie tobie postulatem wyżej rodzice nie przekazali podstawy miłości i empatii, skoro myślisz tylko o własnej d***e.... Pytanie do ciebie, ty nie zaipirkujesz się swoimi rodzicami? nie będziesz ich "Służąca " oddasz ich do przytulku? jeśli tak to po prostu źle cie wychowali biorąc pod uwagę twoje wypowiedzi tak właśnie się stało

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/177571/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-mase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html