Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny sąsiad. Co o tym myślicie? Bo ja nie potrafię tego zrozumieć

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka zainteresowała się ostatnio swoim sąsiadem, który jest niestety dziwakiem... Ma około 30lat i nigdy nie miał dziewczyny, nie ma też żadnych i to naprawdę żadnych kolegów czy koleżanek. Ba, nawet nie ma znajomych. Nie wiem czy byl w ogóle na jakiejkolwiek imprezie w swoim życiu. Koleżankę i sąsiada nie dzieli nawet płot, ich rodzice się przyjaźnią i często się odwiedzają (wspólnie świętują, robią grille itd) On czasem naprawia jej komputer itd. Pomimo tego, że koleżanka jest naturalną, spokojną, niegłupią dziewczyną to on nigdy nie próbował jej poderwać. Nawet teraz kiedy ona zaczęła okazywać nim zainteresowanie, to on nie robi nic w tym kierunku. Kiedy ktoś mu zasugerował, że nie potrafi tego zrozumieć dlaczego on nie chce zainteresować się taką świetną dziewczyną to on się chyba obraził. Obraża się też na sugestie od swojej mamy, że powinien sobie znaleźć dziewczynę. Co o tym myślicie?

Gość gość
powodzenia

Gość gość
A ta koleżanka pewnie taka sama jak on

Gość gość
nawet jeśli byłaby taka sama jak on, to tym bardziej powinien się nią zainteresować. W końcu swój do swego ciągnie :D

Gość gość
że to jakaś prowokacja

Gość gość
jakbym miała zakładać prowokację to byłaby znacznie ciekawsza

Gość gość
a po co ta "swietna" kolezanka mu się narzuca? taka swietna ze nikt jej nie chce ? pewnie wyglada jak beatka od miesnego jeza a koles chce normalnej . Jezeli facet na serio jest zainteresowany to zrobi wszystko...nawet taki dziwak. Swatanie jest zalosne..

Gość gość
nikt ich nie swata, ona też mu się nie narzuca, subtelnie okazuje swoje zainteresowanie jednak na tyle wyraźne, żeby mógł się domyślić, że nei jest jej obojętny XXXX Koleżanka jest atrakcyjna. Jakiś czas temu doszła do siebie po rozstaniu i zainteresowała się teraz sąsiadem. Co w tym dziwnego?

Gość gościnny
Może sam jest zakochany w innej a ona nie zwraca na niego uwagi albo mieszka w innym mieście

Gość gość
naprawił jej komputer bo pewnie zajmuje się tym zawodowo a laska już sobie coś wkręciła. Jest jeszcze jedna opcja - gej

Gość gość
gej albo trans. co wy wiecie o facecie?

Gość gość
on jej zawsze pomagał przy komputerze, nawet wtedy jak w ogóle nie była nim zainteresowana xxx wielokrotnie się zastanawiałam czy nei jest homo, jednak ponoć jego zachowanie na to nie wskazuje, jednak nie wskazuje też nic żeby nie był gejem

Gość gościnny
może zna tej laski byłego i nie chce jej brać po nim

Gość gość
Widocznie ma problemy psychiczne, może jest chorobliwie nieśmiały i udaje że ma to gdzieś

Gość gość
Powiem wam, że mnie to dziwi, bo skoro ten prawik nigdy w życiu nie miał takiej szansy a teraz sama się do niego pcha to nawet jakby mu się nie podobała to powinien to wykorzystać Totalny przegraniec :O lub kryptogej :O

Gość gość
inaccessible89, jesteś homo?

Gość gość
myślicie, że zainteresowanie tym sąsiadem ma w ogóle sens czy koleżanka powinna poszukać sobie kogoś innego?

Gość gość
Gdybyś był hetero to byś tak nie napisał, proste :D Pomijając fakt, że zdrowy facet powinien się zainteresować zdrową i chętną babką, dodam fakt, że hetero nie obraziłby się z takiego powodu :D Dlatego dzięki Tobie tajemnica sąsiada została rozwiązana :D

Gość gość
tylko, ze mi chodzilo o to, że obrażanie się za takie rzeczy wydaje się typowo gejowskie

Gość gość
"Gdybyś był hetero to byś tak nie napisał, proste smiech.gif Pomijając fakt, że zdrowy facet powinien się zainteresować zdrową i chętną babką, dodam fakt, że hetero nie obraziłby się z takiego powodu smiech.gif Dlatego dzięki Tobie tajemnica sąsiada została rozwiązana smiech.gif" Gorszej bzdury nie slyszalem.A ty myslisz ze kazdy facet leci na kazda d..... buahaaa

Gość gość
NIe na każdą, ale koleś który ma zerowe życie towarzyskie i zerowy kontakt z kobietami i przy okazji na tacy dostaje ogólnie przyjętą przez społeczeństwo atrakcyjną dziewczynę, to chcąc nie chcąc jednak się nią zainteresuje. Nie mówię, że musi to być od razu jakaś miłość, jednak mógłby wykazać inicjatywę choćby dla jedynej takiej szansy

Gość gość
MI też się zdarzyło, że koleżanki chciały mnie z kimś "wyswatać" z różnych powodów, jednak jakoś nigdy się nie obrażałam się z tego powodu, raczej się zaśmiałam i postukałam się po głowie, ewentualnie powiedziałabym w czym rzecz i dlaczego nie jestem zainteresowana tym kimś lub kimkolwiek Obrażanie się wydaje mi się dziwne...

Gość gość
Skad ty wiesz co robi i jakie mial/ma zycie ? Co cie to obchodzi. Boli cie ze on jej nie chce.To kazdego indywidualna sprawa. Calm down girl.Tylu chlopow na okolo

Gość gość
Obrazil sie ,bo moze nie rzyczy sobiei swatania. Daj spokoj temu gosciowi

Gość gość
"facet powinien się zainteresować zdrową i chętną babką, dodam fakt, że hetero nie obraziłby się z takiego powodu" Ja j***e .Jak na targu buahaaa

Gość gość
a nie skorzystałbyś jakbyś nigdy w życiu nie miał faceta i w końcu po 30 latach miałbyś za ścianą jakiegoś przystojniachę i to by była Twoja jedyna taka szansa, ponieważ przez tryb życia nolifa nigdy nikogo byś więcej nie poznał

Gość gość
Ale nie zmusisz nikogo jak nie chce. Za to grozi prokuratura

Gość gość
po prostu sugeruję się ogólnie przyjętym kanonem urody koleżanka ma figurę modelki, długie włosy, symetryczne rysy twarzy, jest naturalna, bez tony tapety, tipsów itd Ogólnie jest to przyjęte za kanon urody, rozumiem że jeden woli blondynki drugi brunetki itd, ale i tak lepiej by nie znalazł Swoją droga mi się zawsze podobali blondyni a mój facet jest brunetem

Gość gość
Moze i byc miss swiata a on moze lubic tlsuste i grube i co ? Jak nie ma chemi to chodz na glowie staniesz ,to nic z tego nie bedzie,

Gość gość
:D nikogo nie chcę do niczego zmuszać, po prostu chciałyśmy poznać obiektywne zdanie na ten temat, aby wiedzieć czy jest w ogóle sens brnąć w to dalej bo jeśli np ma inną orientację to nie ma co robić z siebie głupka, jednak jeśli ma tą fobię społeczną to może warto byłoby się postarać Tylko tyle I wracając jeszcze do gustów, to sąsiad nigdy wcześniej koleżance się nie podobał, teraz też nie jest jej jakimś wymarzonym księciem, jednak mimo to zainteresowała się nim