Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kobieta Rzeszów

Zakochana kobieta

Polecane posty

Gość Kobieta Rzeszów

Zakochałam się w bardzo młodym facecie.....jakiś absurd! Sama nie wierzę, że to się stało...Ja 39 lat, on 25 lat....poznaliśmy się na imprezie...spodobaliśmy się sobie, choć mieliśmy świadomość "charakteru" relacji. Chcieliśmy zobaczyć jak to jest....ja z tak młodym facetem, on z dojrzałą kobietą. No i poszły konie po betonie....Absolutnie nikt nikomu nic nie obiecywał, czysty "układ"....a jednak to mi się emocje wymknęły spod kontroli. Relacja w zasadzie zakończyła się ponad miesiąc temu, myślę, że się przestraszył. To bardzo atrakcyjny młody człowiek (z opinią niewiążącego się z kobietami) i chyba może mieć niemalże każdą kobietę/dziewczynę. Mimo końca... ja ciągle nie mogę dojść do siebie. I kiedy już mi się wydaje, że trzymam pion, coś się wydarza....a to miłe życzenia z całusem z okazji Dnia Kobiet, ale sądzę, że to z grzeczności....ale cholera jasna po co mnie zapraszać do znajomych na facebooku! I mnie....kobietę, która teoretycznie powinna znać życie i siebie....daje pieprzoną nadzieję nic nie znaczące zaproszenie na fb! Powiedzcie...po co się to robi??? I to akurat wtedy,kiedy już nie ma relacji! Kiepsko to widzę....rekonwalescencja może być długa i bolesna....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować