Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białystok sale weselne

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, wiem, że znajduje się już podobny temat na forum. Jednak zakładam ponownie "nowy". Jestem przyszłą Panną Młodą, która chciałaby poznać wasze zdanie na temat lokali w Białymstoku, a przede wszystkim interesuje mnie opinia o lokalu TRZY PO TRZY. Każda opinia cenna :)

Gość gość
To portal spamów i reklam czego się spodziewasz. Zapisz się na fejsie do grupy "mam wesele" tam dziewczyny Ci z własnego doświadczenia napiszą

Gość gość
Bylam na 18 ,jedzenie bardzo dobre ,jak tam wyglada z weselami to nie wiem

Gość gość
Wiesz co, w tamtym roku byłam na Weselu w bardzo eleganckim hotelu: www.hotelcristal.com.pl. To chyba było jedno z najlepszych wesel na jakim byłam w ogóle. Bardzo fajny klimat. Mają porządną, nowoczesną restaurację, bogate menu, przestronną salę i chyba spore doświadczenie w weselach i innych przyjęciach. Jak na taką jakość, to mają naprawdę atrakcyjne ceny.

Gość gość
Mam wesele to portal na którym w 80 % polecaja się wzajemnie współpracujące ze sobą bezrobotne firmy., które maja pełno luk w terminach. Taka prawda

Gość gość
Natomiast ja szukam opinii na temat hotelu Suprasl . Rozgladam sie za lokalami na wesele i biore pod uwage ten obiekt. Z gory dziekuje!

Gość gość
www.facebook.com/studio2afk Studio 2a FRYZJERSTWO KOSMETYKA ul. Białówny 2a (ścisłe centrum) 15-437 Białystok tel: 662 340 920 Organizujemy WIECZORY PANIEŃSKIE, gdzie przy lampce dobrego szampana i poczęstunku składającego się z afrodyzjaków, zajmiemy się PANNĄ MŁODĄ i jej towarzyszkami. Oferujemy zabiegi fryzjerskie i kosmetyczne do wyboru. Zainteresowane Panie prosimy o kontakt telefoniczny. 662 340 920 Możemy również zorganizować URODZINY lub inną uroczystość do 10 osób :) Cena i zabiegi do uzgodnienia

Gość gość
Ja miałam swoje wesele w tym hotelu www.hotelcristal.com.pl! wszystko wyszło wspaniale, odbyło się tak, jak tego oczekiwałam Szczerze polecam CI to miejsce. Mają tam przestronną, elegancką salę, zapewniają bogate menu. Obsługa tego hotelu wszystkim się zajęła czym trzeba, bardzo dobrze się sprawdziła. Wiążę z tym miejscem same pozytywne wspomnienia

Gość gość
Ja polecam Lecha, jedzenie pyszne, sale odremontowane , tylko z zewnątrz nie zachwyca ale to mały szczegół :-)

Gość gość
jeszcze dopowiem do hotelu cristal,noclegi dla 40 osob dostalam gratis