Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani tzn woda

maz z Indii a jego rodzina

Polecane posty

Gość gość
Nawet taki smierdzacy piwskiem i fajami cie nie chcial rochac, to dlatego ciapol sie na ciebie spuszcza. Bleeeee

Gość desi pani
I wiesz co, skad pomysl, ze chcialabym zeby jakikolwiek Polak mnie chcial? Bo to taki zaszczyt? Hahahahaha wolalabym isc do zakonu niz dac sie tknac takiemu jak ty.

Gość desi pani
I wiesz co, skad pomysl, ze chcialabym zeby jakikolwiek Polak mnie chcial? Bo to taki zaszczyt? Hahahahaha wolalabym isc do zakonu niz dac sie tknac takiemu jak ty.

Gość gość
Chlopie takiego jak ty to chyba najwieksza desperatka by nie chciala. Smierdzacy piwskiem i fajami. Bleeeeeee to jest dopiero rzyg.

Gość gościowaa
A i jeszcze jedno, całe szczęście, że chociaż ty obchodzisz Wigilię,szkoda tylko, że do innych chrześcijańskich wartości nie przywiazujesz wagi...

Gość zakochana w UK
bo dla niego wigilia i wartości chrześcijańskie to tylko folklor :D bo gdyby był prawdziwym chrześcijaninem to nie bluzgał by na inne osoby a tak to jest takim farbowanym lisem co to udaje kogoś kim nie jest ciekawa jestem ile razy był na mszy w UK ? jedynym zajęciem tegoż indywiduum jest siedzenie na kafeterii i wtrącanie się w życie innych ludzi sam swojego nie ma, książki pewnie nie przeczytał żadnej no może "Łyska z pokładu Idy " od Łyska do Idy po angielsku pewnie też ni pisaty ni cytaty , to siedzi na polskim forum

Gość gość
Brudasem jestes i dobrze o tym wiesz. Sprzedalas sie jak szmta pospolita i na tym forum starasz sie znalezc usprawiedliwienie. niestety ode mnie go nie uzyskasz. Ja gardze takimi ludzmi, co wyrzekaja sie religii, narodowosci i wlasnej kultury tylko po to by ciapatemu obciagac. Sram na was bo przynosicie tylko wstyd innym Polkom. Zadna nacja kobiet nie jest tak pusta jak Polki z uka.

Gość gość
Piszecie, ze w Indiach to dzicz i brudasy co myją się w kałużach, ale oni mają leki na wszelakie choróbska, a w tej cywilizowanej Polsce leków brak na nasze, obecne choroby i jak nie sprowadzisz z tych dzikich Indii to zdechniesz tłumoku, gdy się zarazisz

Gość desi pani
Hahaha, czytac w szkole nie nauczono? Napisalam tlumoku gdzie mieszkam i nie jest to twoje z****** uk. Ciesze sie, ze tam nie mieszkam bo musialabym ogladac takich kretynow jak ty. I, znowu, skad wyczytales, ze wyrzeklam sie religii czy kultury?? Nie masz argumentow by dyskutowqc na poziomie to sam sobie tworzysz fakty, ktorych nie ma. Ty myslisz, ze twoja pogarda robi na mnie wrazenie? Ludzie, co za osiol... Zal mi ciebie malutki czlowieczku...

Gość gość
Malutki to masz móżdżek kretynko. To ze spuszcza sie na ciebie ciapol, to myślisz ze jestes lepsza. Trzeba mieć nasrane we łbie by dac sie rochac ciapolowi.

Gość desi pani
Poki co to ty uwazasz sie za lepszego idioto. Uwazasz, ze jestes lepszy bo jestes bialy. I obrazaj mnie dalej, obnazasz swoje zacofanie i glupote. Frustracje i kompleksy. Tak, tak polaczku. W moich oczach jestes malym zakompleksionym frajerem, ktoremu zal dupsko sciska.

Gość gość
Naprawdę myslisz, że dla kobiety to większy zaszczyt byc z takim prostakiem, chamem i rasistą jak Ty niż z obcokrajowcem? Spójrz do lustra człowieku! Nie wiem co Was tak boli z kim sypiają Polki... Jak chcą, to niech biorą czarnoskórego czy z Indii czy "ciapatego" jak ich określacie. Ich sprawa, skoro są szczęsliwe, to powodzenia. A tekst, że zdradzają religię i kulturę... człowieku u nas jest 80 procent ludzi niewierzących, którzy do kościoła chodzą jedynie na śluby i pogrzeby, a kultura...cóż dawno już panuje wielokulturowość. Trochę tolerancji.

Gość gość
gość dziś Malutki to masz móżdżek kretynko. To ze spuszcza sie na ciebie ciapol, to myślisz ze jestes lepsza. Trzeba mieć nasrane we łbie by dac sie rochac ciapolowi. Tobie pewnie żadna nie dała się w*****ać, stąd ta frustracja haha też bym wolała oddac się "ciapolowi" niż takiemu chamowi jak Ty...

Gość gość
Śmierdzi tytaj ciapata spe. rma

Gość gościowaa
Wiesz co? Powtarzasz się gościu ... Może powiedziałbyś coś nowego? Bo już nawet śmiać się nie chce z twojej glupoty

Gość do goscia
Żeś się nie umył to śmierdzi... Albo może to ten zaschnięty rzyg po sobotniej imprezie z której nic nie pamiętasz, oj przepraszam pamiętasz głównie to, ze żadna nie chciała ci obciągnąć i dać... Więc ten smród to będzie pewnie twoja sperma zaschnięta na klawiaturze, po tysięcznej jeździe na ręcznym... Albo i wszystko razem, musi rzeczywiście cuchnąć :/

Gość gość
Szmata ubrudzona ciapata spe rma poematy pisze Hahahahaha

Gość do goscia
Pudło, ja akurat nie jestem w związku z "ciapatym" (ale tez nie z Polakiem). Ale gardzę takimi burakami, którzy przez byle g****o, które im się nie podoba w drugim człowieku mieszają go z błotem.

Gość gość
Na jedno wychodzi, szmata zawsze bedzie szmata. Co żaden Polak rochac nie chciał,? Pewnie dałaś dopaka jakiemuś brzydkiemu tubylcowi i teraz kozaczysz jaka to zagramaniczna jestes hahahahahaha znam ja was polskojezyczne łachudry

Gość do goscia
Wskaż mi proszę w mojej wypowiedzi owo "kozaczenie", ze "jestem zagramaniczna"

Gość do goscia
I widzisz, nie każdy związek z drugą osobą sprowadza do "r******a" i "obciągania"tak jak ty.

Gość gość
Jakie łachudry wyszczekane. Dają sie dopczyc ciapolom, murzynom, Timorom, tubylcom i jeszcze mówią ze sa porządne, tolerancyjne i otwarte na świat. Przez was sciery Polki maja opinie najgorszych szmat w Europie. Rzygac mi sie na was chce pyerdolone spe. rmopije

Gość do goscia
Haha widzisz, nawet nie potrafisz na pytanie odpowiedzieć! Rzygaj ile wlezie!

Gość gość
Polki muszą szukać nowych genów, bo przez takich polskich samców Polacy skarłowacieją jak nic :D najpiękniejsi ludzie są o mieszanych rasach

Gość gość
rewelacyjny poziom wątku,zachwycające !

Gość gość
Pamiętaj szmato, ze dzieci rasowej suki którą dopcza inne psy, to kundle a To zjawisko nazywa sie skundleniem.

Gość gość
no nic,ty pewnie nie masz baby, bo siedzisz cały dzień na babskim forum,gdybyś miał to byś teraz szykował się na małe barabara no i zazdrościsz innym że sobie dogadzają ,no tylko nie z tobą,żal :(

Gość gość
Tak sobie wmawiaj szmatko. Dobrze wiesz, ze w innych okolicznościach kleczalabys teraz przede mną a ja chłostał bym cie swoim k*******sem po ryju. Jestescie łatwe jak gra w chińczyka sciery.

Gość gościowaa
Ludzie nie karmcie trolla! W końcu mu się znudzi.

Gość gość
Japa brudasie