Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvb

chłopak mnie olał

Polecane posty

Gość vbvb

spotykalismy sie kilka miesiecy , było super, nawe zaproponował zebym zamieszkała z nim az nagle przestał sie odzywac .. najpierw rzadziej zaczął pisać i dzwonic ( a robił to kilka nascie , nawet kilkadziesiąt smsów dziennie ) ... gówniarskie zachowanie ... a wydawał sie taki dojrzały ... przeciez mozna było pwiedziec , że znudził się , czy poznał kogos , czy cokolwiek .. a tak pop rpstu przestał sie odzywac ... a ja nie zapytam go , dlaczego , duma mi na to nie pozwala ... a tesknie za nim strasznie .... nigdy chyba za nikim tak nie tesknilam ....

Gość gość
D**ek I tyle

Gość gość
spotkaj się z nim i wyjaśnij sytuację. Nie dowiesz się lepiej niż od niego samego. Duma, powiadasz? A lepiej tkwić w takiej chorej relacji? Przynajmniej się od niego uwolnisz, jeśli poda Ci prawdziwy powód zachowania.

Gość vbvb
przeciez gdyby chcial to by cokolwiek napisal.. moze tylko sie zabawił.. nie wiem.. ja nie odezwe sie pierwsza. zdazyłam zauroczyc sie :) bo to kilka miesiecy trwało . lepiej w sumie teraz niz zakochałabym sie na amen ;)... aczkolwiek wiazałam z nim przyszlosc... i teraz wszyscy mezczyzni ktorych znam , nawet bardzo fajni i przystojni, nie interesuja mnie wcale...

Gość gość84
A może właśnie - pisał i pisał, dzwonił i dzwonił, a Ty ? On potrafił - jak piszesz - odzywać się do Ciebie po kilkanaście razy dziennie. Może w końcu doszedł do wniosku, że Wasza relacja jest zbyt jednostronna?

Gość gość
może to sie działo zbyt szybko i przestraszył sie tego zmaieszkania razem itd, albo było zbyt idealnie

Gość gość
a d*****nie było, jak tak to zaliczył cię i poszedł sobie

Gość gość
Masz prawo zapytać go co się stało pytanie czy warto jakby chciał to by się odezwał. Jak nie zapytasz to się nie dowiesz jak zapytasz to narażasz się na porażkę może się nie odezwać, wyśmiać, olać cię nie ma na to złotej rady. Ja bym sobie dała z nim spokój znalazł sobie kogoś innego i nie miał odwagi ci o tym powiedzieć. Tchórz!!! Rozejrzyj się za za kolejnym facetem na tym świat się nie kończy

Gość gość
Nie słuchaj tych durnych rad powyżej. Owszem, on powinien był Ci wyjaśnić dlaczego, ale skoro tego nie zrobił nie poniżaj się i nie dopytuj, zachowaj godność! Skoro odszedł widocznie nie chciał z Tobą być więc dopytywanie dlaczego nic tu nie zmieni chyba, że na gorsze bo jeszcze bardziej go utwierdzisz w przekonaniu ,ze zrobił dobrze jak teraz będziesz się dopytywać jak jakas desperatka. Nie to nie, a to facet ma za Toba biegac nie Ty za nim. Jak zachowasz godnosc i nie będziesz sie odzywać, to dasz mu szanse na być może zastesknienie, a inaczej to przekreslisz te szanse, wiec ja bym tez milczała :)

Gość gość
zgadzam się z Tobą gośc dzis 11:00 :)) tesknie , ale skoro tak zachował sie to okey , jego strata, moze faktycznie przestraszyl sie czegos, ale to nie ja zaproponowalam wspolne mieszkanie, tylko on , nawet nie zgodzilam sie , powiedzialam ze powrocimy do tematu za jakis czas, bo za wczesnie ... nie mam problemu z poznawaniwem mezczyzn , ciagle ktos proponuje mi spotkanie, jakies wyjscie, ale niestety ja tego nie czuję ... wiec po co marnowac czas ... poczekam , moze spotkam jeszcze kogos takiego jak on ... ale ja nie bede pytala go co sie stalo ... czy mu sie znudzilam,, czy poznal kogos innego ... trudno ..:(((