Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja ojciec corka

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Musze sie wam poradzic bo nie wiem co o tym myslec, zauwazylem dziwna relacje miedzy moja dziewczyna a jej ojcem chodzi dokładnie o to ze wg mnie nie ma miedzy nimi normalnej tolerancyjnej jak dla mnie relacji ich powitanie to dlugi uścisk i czasami nawet calus w usta on jak z nią rozmawia trzyma ja za biodra co dla mnie jest dziwne. Zbliza sie do niej szepta cos na ucho pisze do niej wiadomości w stylu kocham cię skarbie na powitanie caluje w szyje obejmuje ja jak swoja dziewczyne tak inaczej niż powinno to wygladac ja rozumiem ojciec corka ale wszystko powinno mieć swoje granice prawda? Jest to dla mnie dziwne bo widzac minę mojej dziewczyny ze jest z tym lekko zniesmaczona. Dziwna sytuacja te zbliżenia calusy obejmowanie jej. Co wy o tym myślicie ?

Gość gość
A niech se okazuje uczucia jak chce ,byla jaj nie bzykal.

Gość gość
Faktycznie dziwne :o jedno co dobre to to ze ona jest z tego co opisujesz świadoma ze to nie jest normalne ale to ona powinna z nim o tym porozmawiać.

Gość gość
A niech se okazuje uczucia jak chce ,byla jaj nie bzykal.

Gość gość
Znam wiele takich rodzin i tam relacje wygladaja normalnie i uczucia okazują w taki sposób ze jest to przyjete przez normy. A on sam sposób rozmowy z nią wymawianie jej imienia no to jest po prostu dziwne. Mozna to zrobić w inny sposób. No po prostu jak by na miejscu jej Ojca stal jakiś obcy z facet to bym pomyslal ze ma zaloty.

Gość gość
Wypowie sie ktoś jeszcze bardzo proszę

Gość gość
Nie,nic takiego mi nie mowila.

Gość gość
Nie,nic takiego nie mowila