Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lozko dziecka

Polecane posty

Gość gość

Ktore z waszych trzylatkow spi na normalnym tapczanie? Moja braranica spala od 4lat na kanapie. Nie chce kupowac lozka dzieciecego.mam 3 tapczany w dwoch pokojach i kuchni.przy drugim dziecku nie mam gdzie wstawic malego lozeczka...

Gość gość
mój miał 5 mies jak kupiłam mu kanapę a właściwie dałam zdobić na zamówienie miała wysuwany bok aby nie spadł ,od razu przesypał całe noce ,bo w łóżeczku się budził bo walał się po całym a w łóżku dużo miejsca miał.

Gość gość
córka miała 2 lata gdy kupiłam jej pełnowymiarowe łóżko (200 x 90). Od razu przesypiała całą noc:)

Gość gość
Syn zaczął spać na normalnym łóżku_(kanapie) od kiedy skończył rok. Córka miała półtora roku kiedy kupiliśmy rozkładana kkanape, taka mniejsza 180×70

Gość gość
ja nie mam miejsca a denerwuje mnie to ze mam 3 kanapy kupione a czwarta rozwalajaca sie zaraz wywalam... po co mi kolejne wyro:(

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/177571/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-mase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html

Gość gość
bardzo ladna ankieta, malo pytan i rzeczowa.