Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda2343

On nie chce Dzieci?

Polecane posty

Gość Magda2343

Witam Mam na imie Magda,mam 32lata jestem w zwiazku od ponad 1,5roku szczesliwym szybko ze soba zamieszkalismy, ale martwi mnie jedna rzecz, kiedy poruszam temam dzieci, on sie spina ma na imie Adam i ma 32 lata, ogladalismy dokument na temamt matek surokatek, ktore rodza dla obcych ludzi, spytałam go czy On chciałby miec dzieci własne, odpowiedział ze niewie czy chce miec dzieci, dlamnie to szok bo chce miec dzieci, a sama wiem ze albo w nalblizszym czasie albo wcale bo jestem coraz starsza nie młodsza, płakałam niemogłam wydusic z siebie złowa a łzy napływały mi same, nidgy nie myslałam ze takie słowa moga mnie tak zranic, kochamy sie jestesmy szczesliwi ale niemoge sie jakos z tym pogodzic co mam o tm myslec a moze panikuje.....

Gość gość
to nie surokatki tylko surykatki, wcale się nie pieprzycie?:(

Gość gość
jemu pewnie nie staje konar i wstydzi ci się o tym powiedzieć, to ja cie bzykne,chcesz kotku?:) mój konar stoi bez problemu

Gość gość
Daj mu do zrozumienia że chcesz mieć dzieci.O takich sprawach trzeba w związku rozmawiać.I nie daj się zwodzić jeszcze kilka lat bo potem może być za póżno.

Gość Magda 2343
Urawiamy sex i to czesto bez zabezpieczenia

Gość Magda2343
O tym to wiem ze jescze pare lat i bedzie z późno i mu to wczoraj powiedziałam, rozmawiamy ze soba szczeze tylko co z tego, czasami mam wrazenie ze mówi mi to co chciałabym usłyszec.

Gość gość
dla ciebie już jest za późno :D 32 lata i o surokatkach odlądała program :D nie powinnaś się rozmnażać bo głupoli i analfabetów jest już na świecie dość