Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cykliczna szkoła rodzenia czyli co

Polecane posty

Gość gość

w moim mieście przy szpitalu działa szkoła rodzenia. Dzwoniłam tam dzisiaj pani powiedziała że spotkania są w poniedziałki o 17 i moge przyjsc kiedy chcę. Zapytałam kiedy zajecia sie zaczynają i pani powiedziala ze są to zajecia cykliczne wiec moge przychodzić nawet od dzisiaj... i nie do konca zrozumiałam o co chodzi tzn. że jak pójdę dzisiaj to zaczne o środka i moge trafic juz na zajecia z np. opieki poporodowej a na koncu mieć przebieg ciąży itd? Bez sesu to troche jesli na tym to polega ale z tego co zrozumiałam to chyba o to chodzi bo przecież skoro zajecia są raz w tygodniu a kązda kobieta jest na innym etapie to jak naczej to pogodzić?

Gość gość
dobrze zrozumialas, mozesz trafic na zajecia o karmieniu lub pologu a pozniej o wczesnych etapach ciazy, mozliwe ze dostaniesz tematyke spotkan i bedziesz mogla sobie wybierac

Gość gość
Jak cykliczna to jeszcze jest dobrze, nawet bardzo. Zaczynasz kiedy chcesz i jestes na wszytskich zajeciach, po prostu masz inną kolejność, ale to bez znaczenia. W mojej szkol;e tez można było przyjśc kiedy się chce, ale zajecia nie były cykliczne...panie się myliły, kilka razy (nie wiem po co) słyszałam o cc, a opiece nad nowrodkiem nie było wcale

Gość gość
autorko - rodzisz w Tucholi?