Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę powiedzcie mi

Polecane posty

Gość gość

powiedzcie mi, czy konflikt Rosyjsko-Ukraiński może się rozszerzyć na większą skalę,czy może dojść do wojny światowej? Czy Prezydentowi Rosji zależało tylko na zajęciu Krymu? Skoro tak to dlaczego na wschodniej Ukrainie wciąż dochodzi do walk skoro Krym został już przyłączony do Rosji. Boję się wojny, wiele słyszałam opowieści od kulis, zwykłych ludzi o II Wojnie światowej, a widząc że w obecnych czasach broń jest bardziej groźna niż w latach ubiegłego wieku, mogę przypuszczać że zginęło by więcej ludzi niż w I i II wojnach razem wziętych. Jakie W.Putin podejmie dalsze kroki,kiedy to się skończy?

Gość gość
up.

Gość gość
Trudno powiedziec kiedy, i czy w ogóle...Jesli slyszałas o wynalazku Putina, czyli wojnie hybrydowej, to takie coś moze się pociągnąc dlugo....Zauwaz, ze Rosja od dawien dawna ma zapędy imperialne, spójrz na 1920 rok, i ich marsz na zachód , by zdobyc Europę. Gdyby nie Polska, trudno powiedziec, gdzie bylby kres, w Hiszpanii? Stalin mial diabelski plan, który kiedys wcielil w zycie. Otóz , mieszal narody. We wszystkich podbitych republikach dawnego ZSRR, osiedlal Rosjan, po to, by miec kontrolę nad terytoriami. Teraz Putin występuje w roli "obrońcy "ludnosci pochodzenia rosyjskiego. Pretekst dobry, jak kazdy inny. Sny o potędze Rosji nigdy nie umarły, jak Lenin- wiecznie żywy:(:(:(

Gość gość
up.

Gość gość
Kurwa.. boje sie