Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eppallaczka

liquid do e papierosa JAK NIE PRZEDAWKOWAC?

Polecane posty

Gość eppallaczka

Hej mam takie pytanie ile musialabym wypalic liguidu do e-papierosa zeby przedawkowac nikotyne? moje liguidy maja 18mg nikotyny tak pisze na butelce moze mnie ktos do informowac jak tego nie przedawkowac itp?? ile bym musiala wypalic aby mi sie cos stalo zlego? nie wiem ile moge tego wypalac na dzien... prosze o jakies wskazowki :) przepraszam za pisownie ale nie mam polskich znakow:/ Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi :)

Gość gość
butelke

Gość eppallaczka
buteleczke na dzien bym musiala wypalic??? ja raz tylko nalewam do niego i to mi wystarcza :) buteleczke to ja mam na jakies 5-7 dni

Gość eppallaczka
jak nie na dluzej;)

Gość eppallaczka
na buteleczce pisze 18mg / 10ml wiec napewno nie przedawkuje jak sobie bede palila tak co 30 minut? tak zawsze palilam zwykle papierosy i co 30 min mam ochote sobie pociagnac e-pap ale wole sie upewnic czy nic mi nie bedzie tak jak pisalam taka buteleczka to mi wystarcza na 5-7 dni... dzieki za informacje

Gość eppallaczka
naczytalam sie dzisiaj ze bardzo latwo mozna przedawkowac i teraz sie boje troszke

Gość Liquidka
Można oczywiście przedawkować, ale nie jest to wcale tak proste :) Ja tez palę 16mg czy 18mg olejki One, ale nie miałam jeszcze nigdy z tym problemu. Poza tym poczułabyś, że coś złego się dzieje.

Gość gość
żeby przedawkować trzeba wypalić z pół litra dziennie

Ja nie pale polskich liquidów jak paliłem przez rok to nogi miałem cały czas sine przez glikol a zainwestowałem w ecopure z Wielkiej Brytanii i jest wszystko ok dla mnie najlepszy jest miętowy olejek .

Gość gość
Bardzo trudno jest przedawkować z tak słabego liquidu, bo musiałabyś palić bardzo szybko. Mnie zdarzyło się przy liquidzie 36 czyli dwukrotnie mocniejszym. Nie potrafię powiedzieć, ile go wtedy zeszło, ale około dwóch godzin oglądania filmu z tym cygaretem w gębie. Objawy tego przedawkowania to ból głowy, mdłości itd. czyli rzeczy, które zauważasz i zdązysz papierosa odłożyc i się odtruć zanim wyciągniesz kopyta. Więc chill out. Bardziej niebezpieczne jest połknięcie płynu (co też trudno zrobić ze względu na smak).

Kurde mnie też bolała głowa ale jak wstawałem rano i zamulony chodziłem a teraz pale ecopure zero nikotynowy oparty na glicerynie smak miętowy na razie jest wszystko ok tylko szkoda że jest tylko jeden sklep gdzie można dostać taki olejek

Gość gość
Up. Czy twoje E-liquidy pochodziły ze sprawdzonego źródła?

Gość gość
E-liquidy muszą przejść specjalne badania, zanim zostaną wypuszczone na rynek. Takie badania przeprowadza www.smoky-lab.pl Na ich stronie można wyczytać że wykonują badania 21 związków, które znajdują się w e-liguidach. Warto sięgać pod takie oleje do e-papierosów, które przeszły odpowiednie testy.