Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meeegy

Brak miesiączki, dziwne bóle

Polecane posty

Witam kobietki Mam do Was pytanie, ponieważ na wizytę u ginekologa musze czekać dwa tygodnie, może któraś z Was miała podobnie. Otóż chodzi o to, że spóźnia mi się okres juz 6 dzień, zazwyczaj miałam regularnie czasem max dwa dni przed terminem. Z Narzeczonym gdy się kochamy zabezpieczamy się, ale wiadomo jak to jest. Nie zauważyliśmy by pękła nam gumka, niestety dwa tyg temu on się pomylił i w pośpiechu wziął inne, które były strasznie małe. Ostatni raz kochaliśmy się właśnie dwa tygodnie temu. wcześniej w styczniu ( dzień po okresie) trochę się piescilismy i on wszedł we mnie bez gumki ale dosłownie na kilkanaście sekund.Od kilku dni czuje dziwne klucie w podbrzuszu a szczególnie w pochwie, które promieniuje aż do o***tu. Bolą mnie strasznie sutki i zamiast okresu mam przezroczysty śluz. Zrobiłam test przedwczoraj tyle, ze w południe wyszedł negatywnie. Dziś mierzyłam temperaturę ciała pod pachą i mam 37,5 . Czy któraś z Was miała podobne objawy? Czy może to być ciąża?

Gość gość
ciaza zbieraj na wozek

Gość gość
Moim zdaniem to objawy jajeczkowania a nie ciąży. Zrób test, nie kosztuje fortunę a będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość meeegy
No właśnie wychodzi na to, że jajeczkowanie już było. Okres powinnam mieć 10-go. Zazwyczaj miałam okres regularny, więc dlatego uważam, że coś jest nie tak. :/

Gość gość
Sorry nie doczytałam, że zrobiłaś już test. Takie objawy jak Twoje - to kłucie, które czujesz praktycznie w całym podbrzuszu i kolor śluzu - u mnie oznaczają jajeczkowanie. Jest przesilenie wiosenne, pogoda się zmienia, organizm wariuje. Może miałaś jakiś stres ostatnio lub brałaś leki - to wszystko ma na nas wpływ. Nie martw się na zapas, poczekaj cierpliwie na okres i wizytę u dżina ;)