Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis 26cm i problem z partnerką

Polecane posty

Gość gość
Też jestem dosć małą kobietą i myśl o takim sprzęcie u faceta mnei przeraża. Tzn z jednej strony budzi jakaś ciekawość i chęc spróbowania czegoś nowego ale z 2 strony wiem że to byłby ból... Mój facet ma 15,5cm a i tak czuje ból przy mocniejszych pchnięciach...

Gość gość
Też jestem dosć małą kobietą i myśl o takim sprzęcie u faceta mnie przeraża. Tzn z jednej strony budzi jakaś ciekawość i lekkie podniecenie ;) ale wiem że byłby to tylko ból... Mój facet ma 15,5cm a i tak czuje ból przy mocniejszych pchnięciach...

Gość gość
Mnie ciekawi czy takie panie ktorych faceci mają koło 13-16cm jakby miały możłiwosć spróbować faceta z taka maczugą to czy by zdradziły bez zastanowienia czy jednak by zostały wierne;)???

Gość gość
Taki penis to do serca dobije! I gdzie obrońcy że włoża pena 30cm całego do pochwy kiedy partnerka jest drobna i waży 48kg hahaha?

Gość gość
jak czytam te panie zachłyśnięte myślą o takim wacku to jest mi dopiero ich żal. Gadają że to faceci są swiniami i leca tylko an tepe laski tapeciary itd. Ale co dopiero kobiety ktorym wystarczy ogromny kawal mięcha do penetracji i juz traca glowe:P

Gość gość
widze że macie dobry ubaw ale mnie nie jest do śmiechu:( Jak myślicie co powinienem jej powiedzieć żeby zasugerować poważną rozmowę co dalej z nami? Zależy mi na niej ale nie wyobrażam sobie by ciągnąć to tak dłużej :(

Gość gość A
No to trzeba przyznac że hojnie cię natura obdarzyła. Mój partner ma 22cm I nie zamieniła bym go na żadnego. Powiem ci tak z czasem pochwa twojej kobiety się rozciągnie. Może wybierzcie cię do sex shopu po jakiś nie duży żelowy penis. Dobrze jest też przed seksem wziąśc gorącą wspólną kąpiel!! Taka kąpiel rozluźni ciało i pochwa staje się bardziej luźna.

Gość gość
Za dużego penis ma co wy myślicie, ze to pomoze? Dla tej twojej partnerki maks 15cm penis sie nadaje

Gość gość
próbowaliśy tego. Duże "zabawki" też jej kupiłem ale one dla niej są takze zbyt monstrualne jak i mój penis :( ma naprawdę tam mało miejsca mimo że nie jest juz dziewicą a jej poprzedni facet mial zdecydowanie mniejszego penisa.

Gość gość
Skoro ci tak na niej zależy, to pewnie są też operacje pomniejszające, więc zrób sobie taką, niech ci go trochę przytną. Taki rozmiar jest wg. mnie kalectwem i tylko w przypadku dużych dziewczyn by się sprawdził, więc na przyszłość patrz kogo wybierasz na partnerkę.

Gość gość A
Wiesz czasem kobiety mają malutkie pochwy lub zbyt ciasne. Sex facetem który ma penisa od 20cm sprawia im ból. Jednym pochw z czasem się rciągnie sporo innym nie. Najlepiej będzie jak wybierzecie cię do Ginekologa!!

Gość gość
od 15cm sprawia ból szczególnie u kobiet drobnych nie wprowadzaj ludzi w błąd

Gość gość
26 cm? Moge sie zalozyc ze ma mniej..jestem pewna ze go zle zmierzyles.

Gość gość
odbilo wam on ma sobie zmniejszac? nie jego wina ja ci powiem ze dalej bycie z nia nie ma dla ciebie sensu ona po prostu do ciebie nie pasuje pogodz sie z tym

Gość gość
r***aj krowy 🖐️

Gość gość A
Najczęściej sprawia ból kobiecie złe ukształtowanie pochwy. Moja koleżanka ma 154cm i jest drobniutką kobietą A ponad 20cm penis wchodzi w nią be problemu.

Gość gość
zostaw ta jedze znajdziesz sobie taka dziewczyne co bedzie wyc z rozkoszy a nie z bolu

Gość gość
czemu niektórzy nie wierzą w takie rozmiary? Byłam kiedyś z kolesiem co miał penis około 20cmi mimo że strasznie mnie podniecał to moja pochwa dość mocno cierpiała po ostrym seksie z nim . Potrafiła potem boleć przez tydzień... Po prostu taki rozmiar penisa wymaga odpowiedniej partnerki z odpowiednią pochwą. Niestety tak już jest że pod względem budowy fizycznej ciała też powinniśmy się dobierać ;)

jak ferdek z kiepskich powiem: mam pomysła: nie jest problemem, że ty masz za długiego penisa, tylko problemem jest to że podczas penetracji uderza on ujście szyjki macicy, bo wkładasz go zbyt głęboko, musisz więc mieć coś co będzie ograniczać ci maksymalną głębokość penetracji, czyli nakładasz na penisa taką miękką obręcz(sam wymyśliłem, nie wiem czy coś takiego jest ) np. długości 6 cm, który ograniczy głębokość z 26 cm do 20 cm, wyglądałoby to jak malutka poduszka na brzuchu albo sztuczny brzuch :-)

Gość gość
ale wymyslacie glupoty moze powinien sobie obciac go calego? to nie on ma problem tylko ona jedynym wyjsciem jest znalezienie dziewczyny ktora bedzie do niego pasowac pod tym wzgledem

Gość gość
Kur.. a ja mam 16 cm i jest mi wstyd jak czuje że moja laska gdy ostro się podnieci ma jeszcze miejsce na 2-3 cm których mi brakuje :(

Gość gość
To nie znajdzie albo weź gruba 80kg one maja zazwyczaj szersze pochwy

Gość gość
widzisz czlowieku kazda by byla zadowolona ze masz takiego a ta jeszcze boli.... daj spokoj

Gość gość A
Jak już mówiłam wybierzcie się do Ginekologa!! Na badanie może najzwyczajniej twój penis jest zbyt duży dla pochwy twojej kobiety. Hm hm hm no przyznam że chciała bym poczuc w sobie takiego 26cmgo

Gość gość
Autorze, to trudna sytuacja dla was obojga, mój partner ma 18cm, i przyznaje gdy wkłada całego to mnie boli:-( na szczęście tylko w kilku pozycjach da się włożyć całego, przy innych pozycjach jest ok, ale gdyby miał 20cm yo już bym takiego nie chciała, co mówić tu o 26cm, współczuję, nic nie myślisz tu, zadna pozycja też wam nie pomoże...

Gość gość
po co ma szukać dziewczyny niech jeździ do najbliższej dojarni :D

Gość gość
26 cm mierzone od kregoslupa i wtedy sie obudziles zlany potem :D co za debile na tym forum :D

Gość gość
mm normalnie sie podnieciłam jak pomyślałam o facecie z takim sprzętem

Gość gość
żal tu coponiektórych zakompleksionych prawików co nie wierząże członek może mieć od 18 cm wzwyż :O

Gość gość
tak tak 26 cm