Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobory magnezu chyba

Magnez jakie macie doswiadczenia

Polecane posty

Gość niedobory magnezu chyba

Chcialam sie dowiedziec czy ktos moze ma podobne doswiadczenia do mnie. Zauwazylam, ze duzo lepiej sie czuje gdy co kilka miesiecy biore magnez w tabletkach. Wystarczy, ze bede go brala powiedzmy przez miesiac, powiedzmy 2-3 razy w roku i widze poprawe. Lepiej spie, nie jestem taka nerwowa jak zwykle, serce mi mniej kolacze. Kiedys kolezanka mi powiedziala, ze ona tez tak ma. Ktos jeszcze?

Gość gość
KAŻDY człowiek ma niedobór magnezu w dzisiejszych czasach. Ja biorę magnez regularnie od roku i to w większych dawkach niż jest dzienne zapotrzebowanie i ostatnio gdy sprawdzałam jaki mam poziom magnezu, to był on jedynie po środku normy laboratoryjnej. Gdy przestaję przyjmować magnez w tabletkach od razu czuję się gorzej i niestety moje otoczenie też musi się ze mną niepotrzebnie męczyć więc staram się o magnezie nie zapominać by nie być ciężarem dla nikogo ;)

Gość Violletta_29
Takze mam podobnie:) Mam niedobor magnezu - zapewne pare kaw dziennie ma na to swoj wplyw, no i imprezy piatek/sobota - alkohol takze wyplukuje magnez z organizmu. Ja mam zawsze opakowanie Chela-Mag B6 i co jakis czas przez pare dni (glownie wekend:>) biore magnez.

Gość gość
Nadmiar kołatanie serca