Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle te same nudne i c*****e tematy

Polecane posty

Gość gość

ciagle te same nudne i c*****e tematy

Gość gość
w stylu zadna mnie nie chce, kobiety to szmaty, kobieta ktora miala ilustam partnerow to szmata, kobieta powinna robic to tamto, kobiety maja wymagania z kosmosu, faceci maja wymaganai z kosmosu, facet mnie leje ale go kocham, facet mnie zdradza, ale z nim jestem bo jestem tepa szmata, mam dziecko i mam szał macicy, nie mam dziecka i mam wielki hejt na te, co maja dziecko i tak dalej

Gość gość
Bo ciągle te same nudne i c/h/u/j/o/w/e trolle zakładają na okrągło te same tematy, to co się dziwisz?

Gość gość
Ludzie odchodzą z kafeterii. Przez chamstwo, bezpardonowe wycieczki osobiste, obrazanie innych za wlasne zdanie, za przaśny, wiochowaty język, to i tematyvsię wykruszają.

Gość gość
Tematy są tak nudne jak nudni są ludzie którzy tutaj siedzą. 50 twarzy kafeterii i wciąż te same bzdury.

Gość gość
jak jest fajny temat to głupie chamskie idiotki zrażają kulturalnych rozmówców tu nie możńa wyrazić swojej opinii bo jest się za to atakowanym więc gadajcie o bzdetach i tematach na swoim poziomie

Gość gość
ej ale jakie tu kretynki siedzą to głowa mała :D

Gość gość
z jednej strony chamskie idiotki z drugiej przemądrzałe bufoniaste czepliwe o każde słowo i naciągające wszystko dla własnych potrzeb mało kto potrafi rozmawiać w ciekawy sposób

Gość gość
Taa? A ja myslalam ze tu siedzi sama ynteligencjia ,zwiedza w szerokim zakresie i w każdej dziedzinie