Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest panowie

Polecane posty

Gość gość

ze na 99% podobam sie facetowi, tak uwazam i zreszta nie tylko ja to zauwazylam. wiem, ze wypytywal o mnie i chcial mnie zaprosic na walentynki :D a kiedy ma okazje mnie spotkac to za wszelka cene tego unika? nie jest to raczej niesmialy facet, jest przystojny i ma powodzenie u dziewczyn, same go podrywaja... Zeby nie bylo, ja nie mam wzgledem niego zadnych zamiarow. Pytam, bo mnie to po prostu ciekawi jak dziala meska psychika.

Gość gość
skoro nie masz względem jego żadnych zamiarow to mu to od razu powiedz niech sobie chłopak nie zawraca głowy taką lalunią :O 🖐️

Gość gość
kiedy mam powiedziec, skoro jak juz napisalam, unika spotkan, a po drugie nie daje nic znac wprost? Co, moze mam go jeszcze gdzies zaprosic, bo wiem, ze sie mu podobam? Haha! :D

Gość gość
plotka i grożne pozory. któraś z Twych brzydkich koleżanek stanowiących dla Ciebie tło chce by poprzez Ciebie poderwać kolesia

To jest tak: facet ma kompleksy, lub niską samoocenę lecz może ma syndrom lękowy :-) i jak bardzo podoba mu się kobieta, to trefi chowając głowę w piasek.

Gość gość
To, co wiem, powiedzial mi nasz wspolny przyjaciel, kolezanka odpada. Jemu tez ww kolega nie powiedzial nic wprost, ale ponoc kominowal jak kon pod gorke zeby mnie gdzies zaprosic i ostatecznie nie zrobil tego od ponad pol roku! Hm, kompleksy lub syndrom lekowy, chociaz pasowalyby do tego calego unikania, to z drugiej strony sprawia wrazenie pewnego siebie faceta ;)

Tylko chce uchodzić za pewnego siebie, a bardzo się boi spalić na początku :-) Samo to kombinowanie świadczy o tym, że mu zależy i pewnie zapomina języka w .... kiedy Cię widzi :-)

Gość gość
Czekaj. Cierpliwości. Nic nie rób pierwsza.

Gość gość
Dzieki za odpowiedz! Jesli rzeczywiscie tak jest, to calkiem urocze ;) ale nadal wydaje mi sie dziwne... ja nawet jako niesmiala i zakompleksiona natolatka zawsze chetnie przebywalam w towarzystwie osoby ktora mi sie podobala i lapalam wiekszosc okazji zeby sie z nia zobaczyc. I niby to kobiety sa nielogiczne :D

Gość gość
Aha, i ja na nic nie czekam. Tak pytam, bo po prostu zastanawialam sie nad tym. Ale raczej wychodze z zalozenia, ze lepiej nie robic sobie niepotrzebnej nadziei na cos, co moze nigdy nie nastapic, bo moze przyjsc rozczarowanie ;) dlatego do tematu podchodze bardzo luzno..

Gość gość
można lać ze śmiechu gdy czyta się kobiecy punkt widzenia na temat psychiki facetów :)

Gość gość
w takim razie czekam na wyjasnienia :)