Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki tarpan

Pytanie do kobiet w wieku ok.35 l.

Polecane posty

Gość dziki tarpan

Jak oceniacie swoje chęci na seks teraz w porównaniu do tego, jakie miałyście w wieku 20 l.? Czy są wieksze, mniejsze, takie same? Jak to oceniacie? I jak jest z tymi chęciami u Waszych partnerów?

Gość dziki tarpan
Tylko jedna pani jest w przybliżonym wieku? :) Reszta rozumiem jest dużo mlodsza i sie nie wypowiada;)

Gość dziki tarpan
Erozja Ty masz checi cały czas;)

Gość gość
A ja mam 41lat. Wieksze checi niz w wieku 20 i wiecej przyjemnosci. Orgazmy sa boskie, kiedys nie dochodzilam tak czesto. Juz mam ochote na te motylki

Gość dziki tarpan
Erozja Mam takie skojarzenia, patrząc na te twoje długie i zgrabne nóżki:P

Gość gość
nie mam jeszcze 35 lat tylko 30, libido mi praktycznie zniknelo, najwieksze bylo jakies 10 lat temu. Zobaczymy co bedzie dalej, nie spodziewam sie zbyt wiele.

Gość gość
dokładnie 35l. checi sa ale mniejsze niż w wieku 20-paru lat, ale to stres, zmeczenie, brak okazji- male dzieci w domu, partner-41 lat i permanentnie zmeczony, ma bardzo wyczerpujaca prace. wiec słabiutko i cieniutko. w glowie checi ogrom ale gdy glowa przy poduszce...

Pamiętaj dzikusie, im seksowniejszy awatar, tym starsza i brzydsza użytkowniczka forum;-)

Gość dziki tarpan
Gosc19:02 Gosc19:03 Sądziłem, że chęci rosną , a panie są przykladem, że nie u wszystkich.

Gość dziki tarpan
Erozja Ja w te teorie nie wierzę:D

Gość gość
duuuzo wieksze libido ... ja mam 35 lat i partnera o 13 lat mlodszego :) seks jest cudowny :)

Gość gość
dziki tarpan dziś nieużywany organ zanika i z libido chyba jest podobnie, nie podkrecane libido chyba tez zanika. ale jak pisałam to chyba tez kwestia stylu zycia- w wieku 28 lat zawsze, wszędzie o każdej porze dania i nocy- bez dzieci, obowiazkow...

Gość dziki tarpan
Gość 19:11 Zmień tryb życia. A dzieci nie powinny być przeszkodą w udanym seksie.:)

Gość gość
to znaczy co mam zrobić z dziecmi? jak zmienić styl zycia? zmienić prace, zmienić miejsce zamieszkania. już mieszkam setki kilometrow od rodzinnego miasta, nie mam tu nikogo aby mogl zabrać dzieciaki na pare godzin, ale mój partner tez musiałby zmienić prace a nie jest to latwe. jak nie robi się samemu problemu z czegos tez może być fajnie- bliskość, czulosc, wspolna kawa i film na kanapie- wynagradza...

Gość coca kola
Jeśli chodzi o mnie to będąc trzydziestolatką mam zdecydowanie większe chęci na seks niż w zeszłym dziesięcioleciu. Inaczej patrzę na samą siebie, inaczej postrzegam swoją kobiecość. Teraz seks ma inny wymiar...

Gość gość
Kobieta wie czego chce, wie co sprawia jej przyjemność, nie marnuje życia i daje sobie prawo do przyjemności.

Gość dziki tarpan
Gosc19:30 Postaraj się po prostu tak zorganizowac, by był czas na seks. Nie każe Ci wywracac dotychczasowego życia do góry nogami:)

Gość gość
A jaki miał cel ten topik?Autorze?

Gość dziki tarpan
Potwierdzić to, że kobiety w tym wieku mają duże potrzeby seksualne; większe niż na poczatku, gdy zaczynały uprawiać seks:)

Gość gość
O tak ! Mam 31 lat i mega temperament. Juz nawet nie chodzi o czestotliwosc ale o jakosc. Maz nie daje rady . Uwiwlbiam ostry wyuzdany dlugi sex. Nawet nie porownuje z tym co kiedys. Kiedys to nawet do sexu podobne nie bylo. Wyprawiam cuda w lozku, teraz wiem czego chce i mowie to. Daje duzo ale nauczylam sie brac. Maz ma wszystko( anal nie dla nas) ale uwielbiamy gadzety . Bielizny i gorsetow mam duzo. Uwielbiam klapsy ciagniecie za wlosy. Obciaganie na kolanach. Glebokie gardlo. On czasem nie wyrabia haha qle nie narzeka.

Gość gość
O tak ! Mam 31 lat i mega temperament. Juz nawet nie chodzi o czestotliwosc ale o jakosc. Maz nie daje rady . Uwiwlbiam ostry wyuzdany dlugi sex. Nawet nie porownuje z tym co kiedys. Kiedys to nawet do sexu podobne nie bylo. Wyprawiam cuda w lozku, teraz wiem czego chce i mowie to. Daje duzo ale nauczylam sie brac. Maz ma wszystko( anal nie dla nas) ale uwielbiamy gadzety . Bielizny i gorsetow mam duzo. Uwielbiam klapsy ciagniecie za wlosy. Obciaganie na kolanach. Glebokie gardlo. On czasem nie wyrabia haha qle nie narzeka.

Gość gość 1111
Mam 38 lat i w ogóle nie mam ochoty na seks. Trzy lata temu mogłabym non stop a teraz to...porażka:(

Gość gość
O tak.Po 30tce to jest w lozku jazda bez trzymanki,ostro na maksa.

Gość gość
OK, ale jak widać nie zawsze się to potwierdza...

Gość gość Delikatna
Od jakiś 10 lat mam niespożytą ochote na seks.Nawet sobie nie wyobrażasz.

Gość gość 1111
Może muszę poczekać, aż będę ryczącą 40-stką.

Gość gość
te nóżki:-)