Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wrażliwym 30letnim prawiczkiem i planuję iść do prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Mam na widoku kilka panienek, ogłaszających się w necie. Czy warto pójść do takiej za 120 zł?

Gość gość
człowieniu takie są najlepsze

Gość gość
Dlaczego chcesz to zrobic?? Czekales tak dlugo by teraz zrobic to z byle kim i za pieniadze? Bedziesz zalowac... A z wlasnej perspektywy moge Ci powiedziec ze poznasz kiedys dziewczyne, ktora bardzo to zaboli, ze nie poczekales......

Gość gość
22:14 - na raszple mam czekać? pogięło cię? i tak już dziewicy w swoim wieku (atrakcyjnej) nie znajdę. nie mam na co czekać...

Gość gość
Moj zwiazek sie przez cos takiego rozpadl, a wystarczyloby ze facet poczekalby jeszcze rok i wszystko ulozyloby sie zupelnie inaczej, a teraz On jest erotomanem, ktory tylko mysli jak zaliczyc:( jesli naprawde jestes wrazliwy daj sobie spokoj z czyms takim.

Gość gość
Egoistki

Gość gość
Oj, zmien to swoje chore myslenie. Ja mam 30 lat i jestem atrakcyja( tak przynajmniej mowicie:-) i jestem dziewica bo czekam na tego jedynego i takich znam wiele, ale rob co chcesz

Gość gość
już ja znam waszą atrakcyjność, kafeteryjny sorcie

ja jestem prawiczkiem 31 lat i nie mam zamiaru iść do prostytutki nie dlatego że może się innym kobietom spodobać a ni dlatego że będę żałował tylko zwyczajnie nie będę płacił za seks tyle

Gość gość
bleble - wiesz dobrze, że tobie mama nie da kasy to raz. Poza tym tobie to nawet d***** może odmówić to dwa... Gdyby nie to, inaczej teraz byś śpiewał...

a co ty gościu możesz wiedzieć w szkole jedna ładna dziewczyna chciała mnie tylko ja idiota nieśmiały nie skorzystałem z okazji

Gość gość
Przecież sam pisałeś, że masz twarz zdeformowaną, uzębienie połamane... A d***** też mają ograniczoną tolerancję... "w szkole jedna ładna dziewczyna chciała mnie" A tego typu relacje to możesz koniowi meldować

Gość gość
Umow sie na jakims seks czacie, na pewno znajdzie sie taka, ktora to bedzie krecic, ze jestes "czysty" :D i nie bedziesz mial na koncie platnego seksu z prostytutka, ktory czesto rujnuje pozniejsze zwiazki.

Gość Google 94
Korzystaj z życia autorze i jak masz kasę na prostytutki to idź jak ci to ulży

Gość gość
tez planowalem. Mialem mniej bo 29 i poznalem dziewczyne ktora mnie uwiodla :P Czy prostytutka Ci pomoze? Moze polepszyc komfort psychiczny ale jak bedziesz mial kobiete i tak bedziecie musieli sie dotrzec i poznac swoje oczekiwania. A wtedy moze okazac sie ze prostytutka Cie "skrzywila" seksualnie. Ale moze sie okazac ze dzieki niej stales sie bardziej pewny siebie i otwarty dzieki czemu uda Ci sie przelamac niesmialosc i poznac jakas kobiete.

Gość gość
jakie związki? ogarnij się. nie będzie żadnych związków

Gość maks1983
Też jestem 32-letnim prawiczkiem, nigdy nie byłem z dziewczyną, to wszystko przez psychikę, bo gdy mi się jakaś dziewczyna spodobała i się starałem o jej względy to od razu bylem wyśmiewany. Nie raz nie dwa tylko kilkanaście razy. Utkwiło mi to w głowie, przez to stałem się nieśmiały wobec dziewczyn. Nie wiem ile będę jeszcze czekał dlatego mam zamiar wybrać się do prostytutki, żeby przełamać lody. Nie mogę czekać Bóg wie ile, lata lecą a dzięki takiej pannie może nabiorę odwagi i w przyszłości znajdę dziewczynę.

Gość gość
Ja mam 28 lat i nigdy nie byłem z kobietą. Nie mam szczęścia do kobiet. Poszedłbym do prostytutki, ale boję się zarazić jakąś chorobą. Wolałbym to zrobić z kobietą, której nie będę płacił za seks.

Gość maks1983
Tak jak wcześniej opisałem swoja historię proszę o odpowiedź dziewczyn. Co jest nie tak.

Gość gość
,,,,jgg