Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LightsOut

Kobieta 30 letnia

Polecane posty

Witam wszystkich. Chciałbym zadać pytanie Paniom szczególnie w okolicy 30-stki. Czy kobiety rzeczywiście sądzą, że kobiety w okolicy 30 -stki są uważane za "starsze" lub "dojrzałe" przez młodszych mężczyzn i czy w rzeczywistości się za takie uważają same. Mam 21 lat i jestem meżczyzną i sam osobiście się spotkałem z absurdalną histerią pojawiającą się u kobiet w wieku około 30 lat na punkcie swojego wieku, Przezciez 30 lat to taki młody wiek normalnie ledwo co po studiach więc jest to dla mnie nie zrozumiałe

Gość gość
Rzeczywiście około 30. pojawia się dziwne zainteresowanie ze strony młodych chłopaków, którzy wcale się mną w nadmiarze nie interesowali, kiedy byłam ich rówieśniczką (i wyglądałam lepiej, młodziej i zdrowiej niż teraz). Nie wiem dlaczego.

Gość gość
zleży kto patrzy. ja się spotkałam z sytuacją gdy jakieś studenciaki mysleli o kobiecie 29 letniej jak o starej, podkreślali, ze ma już 29 i i ileś miesięcy !! już 30 prawie widocznie myślą, ze oni zatrzymają się na zawsze w czasie :D 30 lat to tylko klika lat po studiach

Pytam poniewaz ostatnio konczyłem m.in prawo jazdy moją instruktorką była 29 letnia dziewczyna, normalnie rozmawialo mnie się z nią jak z rowiesniczka, smialismy sie i tak dalej. Zreszta wygladała bardzo młodo ale tak sympatycznej dziewczyny nie spotkalem jeszcze i pewnie nie spotkam. Ludzie sadzili nawet ze to ja jestem instruktorem czasem. A jednak czasem mowila o sobie jak o 70 latce co szybko musialem sprostowywac : )