Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka szukam

Polecane posty

Gość gość_mm
Spoko :) Ale skoro też myślisz jak ja, to czemu nie zainteresowałeś się koleżanka poszukująca?

Gość gośćmalutka
haha poradzę sobie- zawsze sobie świetnie radzą - ale dziękuje

cóż, ja jestem dopiero na początku moich poszukiwań, w tym konkretnym miejscu piszę od kilku dni zaledwie i nie miałem do tej pory przyjemności nawiązać z nią jakiegokolwiek kontaktu. to jest głóna i jedyna przyczyna :)

Gość gość_mm
Tak czy owak, malutka, Cieszę się, że masz własne wymagania i gusta, a nie zadowalasz się byle kim :)

Gość gośćmalutka
absolutnie za dobrze na to wygądam.. i za dobra jestem wybieram godnych siebie - jak do tej pory trafnie

Gość gość_mm
A czemu to problem?

Gość gośćmalutka
trwa a ktoś kto wygląda np przeciętnie powinien szukac kogos kto również tak wygląda i tyle. ja mam świadomość swoich atutów i nie obniżę poprzeczki

Gość gość_mm
Masz rację, ale uważam, że praca nad sobą (trening, odpowiednie odzywianie, brak nałogów) potrafią sporo uczynić dobrego w naszym wyglądzie. To trudne, ale niestety na tym świecie nic nie jest za darmo. Trzeba pracować ciężko, by mieć pieniądze, by dobrze wyglądać, by być ciekawym i atrakcyjnym... No wiadomo, jeśli się komuś nie chcę, i tylko wpieprza ciacha i piję alkohol wieczorami przed TV, to piękny nie będzie....

Malutka to jasna sprawa , że albo ktoś komuś pasuje albo nie . Dobrze , że się cenisz i wiesz dokładnie kogo szukasz. Tak jak napisałaś osoby z mniejszymi wymaganiami też się na pewno znajdą , tylko muszą na siebie trafić, ale bez sprawdzania nie dowiedzą się.

fajnie jeszcze byłoby mieć czas i kasę na to, żeby ciągle na tych treningach i upiększaniach przesiadywać ;) normalne życie człowieka "rodzinnego" raczej nie zostawia zbyt wiele swobody. dlatego człowiek korzysta z tego, co mu zostaje :)

Gość gośćmalutka
z warszawy - p********z głupoty bo Ci sie nie chce

Autorko, kryteria spełniam jakby co, więc...czemu nie spróbować?

Gość gość_mm
Wiesz... nie bede mowil co, jak i za co. Mi tam sie udaje :) Ale nie patrz tak negatywnie i nie nastawiaj sie zle na starcie. Powodzenia.

Gość gośćmalutka
gokyo moje tez?

Gość gośćmalutka
wybacz bywam porywcza :P

mm, nie znam Twojego życia, więc nie będę się kusił o jakiekolwiek komentarze. ja w każdym razie mam w ciągu dnia dla siebie mniej więcej godzinę. i tę godzinę wykorzystuję.

gośćmalutka, tak, Twoje też . Oczywiście pewności nie ma dopóki życie wszystkiego nie zweryfikuje, ale wirtualnie spełniam :)

gość z Warszawy, masz rację nie przedstawiła wprost, ale coś tam dało się wyczytać między wierszami

Gość gość_mm
Tak, czy owak, Autorce zycze powodzenia, wam koledzy tez. Ciao.

Gość gośćmalutka
dokładnie - gokyo daj @