Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka szukam

Polecane posty

ech, czemu ja nie wyglądam jak Christiano Ronaldo, nie mam czarnej Mastercard i pindola do pół uda? wtedy nie miałbym jakichkolwiek problemów :) nic, pozostaje mi tylko upić się z żalu przez TV ;)

Gość kds
Gość z Warszawy nie każdej kobiecie podoba siłę Cristiano... Uwierz mi,wiem co mowie,bo nią jestem ;-) Jak wolę normalnych, sympatycznych i pozytywnie nastawionych facetów. Głowa do góry,znajdziesz kogo dla siebie :-*

Gość gość z Warszawy
szkoda, że większośc jednak woli, żeby do tej sympatyczności dołączony był stalowy sześciopak na brzuchu i klata jak u Supermana ;)

Nie przesadzaj , koleżanka dobrze pisze, kobiety szukają różnych facetów , ile kobiet tyle wymagań. Spokojnie dla każdego przeznaczona jest inna osoba.

Gość kds
Chyba przesadzasz i uogolniasz... Znam wiele kobiet,dziewczyn której także nie uważają... Słuchaj wygląd jest bardzo ważny,ale na zasadzie,że ktoś ma mi się spodobać, patrzę na zdjęcie twarzy i wiem czy jest ok,może potem bede chciała zobaczyć resztę... Tak postępują normalne kobiety ;-) poza wyglądem jest mnóstwo innych ważnych spraw,które przyciągają kobiety... Naprawdę ;-)

Gość gość
A jakie to ? I co Was kobiety najbardziej przyciąga ?

Gość gość z Warszawy
ja sobie oczywiście trochę żartuję, spokojnie ;) ale fakt pozostaje faktem - jeśli ktoś ma jakieś mankamenty, to już na starcie musi bardziej się starać. nawet jeśli jest tytanem intelektu czy mistrzem elokwencji :)

Gość kds
Ją mogę napisać za siebie :-P Dla mnie charakter, uśmiech, pozytywne myślenie i fajne normalne wesołe luźne zachowanie.otwartośc.facet kiedy trzeba ma być czuły i romantyczny,ale gdy przychodzi odpowiednia pora ostry i namiętny ;-) lubię zadbanych, czyt.czystych i pachnących facetów,to jest mega męskie :-*

Gość gość z Warszawy
tak czytam, czytam i dochodzę do wniosku, że właściwie to bym nawet i pasował ;)

Gość kds
Widzisz, czyli nie jest z Tobą tak źle :-*

Gość gość
A któryś Twój nie był zadbany ? Nie rozumiem być niezadbanym :) Ta reszta by u mnie była OK więc takiego szukasz czy masz :)

Gość kds
Haha chyba będą, powodzenia ;-) Dziękuję szakuł 81 :-P ja taka jestem i podobnych cech szukam u faceta i tyle ;-)

Gość kds
Obecnie takiego szukam, aale nie jestem z Wawy :-P

Gość gość
Ja też nie :)

Gość kds
Szakuł 81 nie z Wawy,ale pewnie i tak kilkaset km ode mnie znając życie :-P gość z Warszawy jestem pewna że gdzieś w stolicy czeka na Ciebie cudowna i mądra kobieta ;-)

Gość kds
Musisz uwierzyć mi na słowo,że szukają :-P Czasem życie je do tego zmusza

Gość gość
Też tak sądzę. Przygód i zdrady szukają mniej wartościowe. Szukają czegoś całe życie i nic ich nie cieszy nędzne szmaty !

Gość kds
Szkoda, ja dolnośląskie :-P

Gość kds
Niestety wiem :-( mimo wszystko Was serdecznie pozdrawiam i całuski przesyłam :-*