Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla chłopca Milan.

Polecane posty

Gość gość
Śliczne imię :) znam małego Milana.

Gość gość112
moj syn ma tak na imie. rozne sa reakcje. mlodzi oki. a starsi sa w szoku. Chodz imiona typu Venessa, Ksawier itp ich nie dziwia. Mlodemi imie sie podoba, nam tez i to najwazniejsxe

Gość gość
ładne imię ale musi niestety pasować do nazwiska. milan kowalski albo milan kapusta odpada

Gość gość
Czyli po angielsku Mediolan. Smiech na sali po prostu jak dorosnie i bedzie miec znajomych z poza Polski. Bedzie miec ksywe Palermo czy Paryz czy Belgrad...

Gość gość
A jak Ola dorosnie i bedzie miec znajomych z krajow skandynawskich to beda miec beke ze jest facetem. Dorota bedzie miala przerabane jak bedzie miec znajomych ukraincow bo w ich jezyku to brzmi jak "do ust". Przestancie zakompleksieni polacy patrzec na to jak imiona sa postrzegane za granica. Tak cisniecie po rodzicach nadajacych imiona typu Milan, Nikola ze niby zacofani i zakompleksieni, a sami stanowicie przyklad typowego polaczka z nizin intelektualnych

Gość gość
Mnie sie to imię kojarzy z klubem piłkarskim, którego kiedyś byłam fanką.

Gość gość
Dokładnie Ola tak jak cześć po hiszpańsku.. znam dwóch Milanów imię bardzo mi się podoba

Gość mama milana
Moj syn ma na imie Milan. Nie jestem patologią ;) dla mnie po prostu ladnie brzmi.. Jest proste i nieoklepane. Jak komus przeszkadza... Coz jego problem.. Znajdzie mi imie a ja znajde powod do kpiny. Tylko ludzie bez kultury komentuja i chamsko oceniaja:)

Gość spoko mama
Mój syn ma 12 lat. Imię Milan dostał bo w domu wszyscy żyją piłką nożną i sportem. Teraz ma siostrę Cyntie. Uważam że każdy ma prawo do własnego wyboru. I nie zrobiłam nic złego nie nadając synowi imion Leszek albo Jarek...albo Andrzej☺

Gość gość
zawsze mnie śmieszy, jak ktoś daje dziecku pretensjonalne imię i dodaje "nie jestem patologią". Ta nie, umysłową to na pewno.

Gość gość
Imię Milan, podobnie jak Milena i Milana, to imię słowiańskie. Na pewno jest bardziej nasze niż np. Ksawery, Julian, Mikolaj czy Gabriel

Gość iwaniu
Cześć Panie i Pani Ta wiadomość jest skierowana do osób, osób ubogich lub wszystkich osób którzy potrzebują specjalnej pożyczki, aby odbudować ich życie. szukasz pożyczki, aby ożywić swoją działania związane z realizacją projektu lub dla ciebie kupić mieszkanie, ale jesteś banowany lub twój plik został odrzucony w banku. Jestem osobą prywatną, którą przyznaję pożyczki od 2000 do 5 000 000 zł dla każdego, kto jest w stanie szanować warunki. Nie jestem bankiem i nie wymagam dużo dokumentów, by zaufać tobie, ale musisz być uczciwa, szczera, mądra i niezawodna osoba. Daję pożyczki żyjących ludzi w Europie i na całym świecie (  Moja stopa procentowa wynosi 3% rocznie. Jeśli potrzebujesz pieniądze z innych powodów, nie wahaj się ze mną skontaktować więcej informacji. Jestem dostępny, aby zadowolić moich klientów maksymalnie 2 godziny po otrzymaniu formularza wniosku. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się ze mną po więcej więcej informacji. Email: iwaniukdariusz1234@gmail.com whatsapp 0022960495638

Gość gość
Umysłowa patologia, bo dałam dziecku ma imię Milan? Proszę podaj swoje imię a również mogę je określić jako pretensjonalne;) Zawsze Cię śmieszy? Ciekawe, ze często miewasz takie sytuacje- śmiejesz się z imion innych ludzi:) „Nie jestem patologią” było napisane. Przymróżeniem oka- jeśli rozumiesz co to znaczy.

Gość gość
Patologia to niestety teraz najczęściej nadaje imiona Julka i Antoni ... kilkanaście takich przykładów znam z ostatnich 2 lat ale czy to znaczy że te imina mają być "bee" ? ps. MIlan, Miluś - bardzo mi się podoba.

Gość Sylwiona
Ja też nazwałam synka Milan i bardzo mu pasuje. Trzeba jednak być przygotowanym na krytykę zacofańcow i nauczyć dziecko wiary w siebie żeby nie przejmował się debilami.

Gość gość
Moj pies wabi się Milan

Gość gość
A ja miałam psa- Kubę, Czarek i Maks... wow i co z tego?

Gość gość
Ludzie, Milan to skrót od staropolskiego imienia Miłosław , a nawet Miłosz. https://pl.wikipedia.org/wiki/Milan_(imi%C4%99) Bardzo fajne imię, nieoklepane,polskie.

Gość gość
Świetne imię!

Gość gość
Lubie imie Milan poniewaz ladnie brzmi i jest polskie.

Gość gość
Ja tez lubie to imie, ale jest slowianskie raczej niz polskie. Fajne imie.

Gość gość
Imiona Milan, Milena i Milana to imiona słowiańskie z tej samej grupy co Miłosz, Miłosława czy Miłosław. Dla niektórych brzmią obco, bo częściej są nadawane np. w Czechach, Słowacji czy w południowych krajach slowianskich. Ja ****ardzo lubię.

Gość gość
Bardzo ładnie. Wyobraźnia mnie poniosła i wyobrazilam sobie przystojnego wysokiego mężczyznę o tym imieniu :)