Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niezapowiedziany

Polecane posty

Gość gość
powiedz, że następnym razem chcesz być uprzedzona tydzień wcześniej, bo też masz swoje życie i plany.

Gość gość
tylko boję się, że mąż powie, że to jego brat i może przyjeżdżać kiedy chce

Gość gość
boję się tylko, że mąż powie, że to jego brat i że może przyjeżdżać kiedy chce :(

Gość gość
no to niech mąż sobie skacze koło brata, zresztą teraz ty jesteś najbliższą rodziną męża i masz więcej do powiedzenia niż jego brat.

Gość gość
nie skaczę, ale przecież nie postawię kolacji tylko dla siebie i męża ;)

Gość gość
nie wiem, jak duzy masz dom/ mieszkanie ale powiedz mezowi, ze dla ciebie obecnosc innego faceta tyle dni jest krepujaca i chcesz sie czuc u siebie w domu swobodnie, poza tym co on bedzie robil sam jak was nie bedzie? dziwne to troche.

Gość gość
nie jesteś dziwna. raz, że wypadałoby poinformować wcześniej w końcu to kilka dni a np jednorazowy nocleg a dwa to nie wiem jak to jest w Twoim przypadku, ale ja np przy rodzinie męza nie czuję się swobodnie, bo oni się troszkę wywyższaja i może to tylko moje wrażenie, ale wydaje mi się, że mnie traktują jak zbędny odpad. dlatego męczy mnie ich chwilowa obocność nie mówiąc o kilkudniowej. oprócz tego po pracy zapewne chciałabyś odpocząć a będziesz mieć gościa którego nie wypada zostawić i iść się np położyć bo i tak siedział praktycznie cały dzień sam. no niektórzy ludzie to mają za mało rozumu, zeby to zrozumieć.

Gość gość
w konsekwencji - o 15 zadzwonił, że nie przyjedzie, ale MOŻE przyjedzie jutro jak mu się będzie chciało... Jakby to on nam robił łaskę

Gość gość
dzisiaj jest już prawie południe, a on ciągle nie wie czy zaszczyci nas wizytą... Powiedziałam już mężowi, że dziś dłużej zostaję w pracy (nie zostaję, pójdę pochodzić po galerii i coś zjem na mieście), a on niech mu gotuje

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/178356/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-maseurodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html