Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam na kafeterii historię jednej osoby od dawna

Polecane posty

Gość gość21 39
Tu gosc 21:39 Jesli moge Ci cos doradzic, to nie rob tego. Nie zakladaj tematu.

Gość gość
Może być ona ale równe dobrze mogłem sobie uroić. czy przeznaczenie?Jak to ona to i tak nic nie mogę zrobić. W rzeczywistości jest trochę trudniej zadziałać niż napisac kilka zdań na forum. Zszokowały mnie jej informacje. NIe wiem jak z tego wybrnąć, jak odkręcic, obwiniam siebie.gdyby można było cofnąć czas....... Szczegóły które się nie zgadzają dotyczą między innymi imienia, wieku i czegoś jeszcze ale nie będę opisywał żeby za dużo nie powiedzieć. Reszta się zgadza. Nie wyobrażaj sobie że ona pisała coś w stylu : on dzis powiedzial to czy to, zrobil to, byl taki czy taki... nie.. aż tak dokładnie nie klepała co popadnie. Ale się zgadzalo.

Gość gość
Miejscowość akurat mi się zgadzała, tzn rejon.

Gość gość
Tu gosc 21:39 Jesli chcesz pogadac, to daj znac. Przeniesiemy sie na mail. Tutaj to nie ma sensu. Ale musisz chciec. Domyslam sie, co bedzie dalej...

Gość gość 22 40
Mi sie przestało w pewnym momencie zgadzać zakończenie "naszej historii" tzn. on napisał co się wydarzyło, a u mnie tego nie było. A resztę można uznać za podobną.

Gość gość
Tematu raczej nie będę zakładać bo co dalej....

Gość gość 22 40
...dalej będzie zakończenie w realu :)

Gość gość
Do gość 21 39 tak mozemy porozmawiać na email. Tylko musisz dac mi chwilę, założe jakiś bo swojego na forum nie wkleję. do gośc 2240, nie chodzi mi o kilka podobnych sytuacji. Chodzi o kilka miesięcy.

Gość gość
Tu gosc 21:39 Dalej... bedzie obsesja, paranoja, niedowierzanie i ... ale sam sie przekonasz. ja proponowalam rozmowe. Jak sie zdecydujesz, to daj znac. Bede tu zagladac. pozdrawiam

Gość gość
imię,wiek?? no to to jest to,co sie zmyśla w takich tematach. W takim razie to ona :) rejon mogła podać prawdziwy,jeśli to np województwo albo duże miasto dlaczego jesli to przeznaczenie nic nie mozesz zrobić? cięzki frajer będziesz jak stchórzysz. Przecież jeśli ona Ciebie kocha a Ty ją,to co stoi na przeszkodzie?? ciekawe co Cie tak zszokowało,podejrzewam np nieśmiałość. Zdarza się,że dziewczyna nieśmiała odwołuje randkę ze strachu,bo tak jej zależy,żeby dobrze wypaść,że nie wyrabia i jednak tchórzy,a facet może mysleć,że pewnie właśnie jej nie zależy i dlatego go olała.

Gość gość 22 40
Mi też chodzi o kilka miesięcy.Od kilku miesięcy mam wrażenie, że on tu ze mną pisze. I jest kilka takich sytuacji, które wydarzyły się idealnie w tym samym czasie, których jestem w 99% pewna. I też wiem kiedy może pisać, a kiedy nie. I to by się zgadzało z godzinami i dniami tygodnia jego wpisów.

Gość gość
Tu gosc 21:39 To czekam na Twoj mail. :-) jak podasz, to napisze.

Gość gość
czy tu wszyscy skaczą na bungee, ile metrów ☺

Gość gość
Jesli chcesz pogadac, to daj znac. Przeniesiemy sie na mail. Tutaj to nie ma sensu. Ale musisz chciec. Odezwiesz się? zxc1233@onet.pl xx http://f.kafeteria.pl/temat/f4/dlugo-jeszcze- bedziesz-udawal-ze-ciebie-tu-nie-ma-i-ze-nie-ma-mnie-p_61455 85 gość dziś Nie to nie jej temat. xxxx Dalej... bedzie obsesja, paranoja, niedowierzanie i ... xx ja już to mam. xx gość dziś imię,wiek?? no to to jest to,co sie zmyśla w takich tematach. Tak nie zgadza się chociażby imię i wiek. rejon mogła podać prawdziwy,jeśli to np województwo albo duże miasto xxx Rejon się zgadza. xx dlaczego jesli to przeznaczenie nic nie mozesz zrobić? Bo tego już się nie odkręci... Przecież jeśli ona Ciebie kocha a Ty ją,to co stoi na przeszkodzie??Jej nastawienie do mnie? xxxx ciekawe co Cie tak zszokowało,podejrzewam np nieśmiałość. Zszokowało mnie jej postrzeganie naszej sprawy. xxx Mi też chodzi o kilka miesięcy.Od kilku miesięcy mam wrażenie, że on tu ze mną pisze. I jest kilka takich sytuacji, które wydarzyły się idealnie w tym samym czasie, których jestem w 99% pewna. Aż tak szczegółowo jak u mnie? a co Ci się zgadzało np?

Gość gość
dlaczego sie już nie odkręci? co innego,gdyby jej uczucie wygasło,ale skoro od kilku miesiecy pisze w temacie o Tobie i go nie olala do tej pory,to jest jeszcze szansa. Jej nastawienie do Ciebie może ulec zmianie jak sobie wszystko wyjaśnicie,jak powiesz,czego dowiedziałeś sie z jej tematu.

Gość gość
Mnie przeczucie nigdy nie myli.

Gość gość
niepotrzebnie się nakręcasz,nawet jeśli to ona ,to i tak nie chce Cię znać(podobno tak napisala na kafe)odpuść ,albo po prostu napisz posta do nie ;;....(jej imię) nie wydurniaj się- pogadajmy w realu'' :P

Gość gość
dlaczego sie już nie odkręci?A jak? co innego,gdyby jej uczucie wygasło,ale skoro od kilku miesiecy pisze w temacie o Tobie i go nie olala do tej pory,to jest jeszcze szansa. Wydaje mi się że za późno już na kolejną szansę. Wywnioskowałem po wpisach.... Jej nastawienie do Ciebie może ulec zmianie jak sobie wszystko wyjaśnicie,jak powiesz,czego dowiedziałeś sie z jej tematu. Może i ulegnie zmianie.. moża naprawdę jednak przeznaczenie, xxxxx niepotrzebnie się nakręcasz,nawet jeśli to ona ,to i tak nie chce Cię znać(podobno tak napisala na kafe)odpuść ,albo po prostu napisz posta do nie Albo nie chce zostać zdemaskowana

Gość gość
jak? ja nie wiem jak,bo nie wiem o co chodzi,Ty za to powinieneś już wiedzieć jak ;) jak to wyjaśnić,wywnioskowałeś po wpisach,że nie ma szans,ale jak dla mnie to że Cie kocha,myśli jeszcze o Tobie i pisze w tym temacie kilka miesięcy to znaczy,że jest ta szansa. Ona myśli,że nie ma szans bo zapewne nie wie,że Ty ją kochasz więc jest zrezygnowana. To Ty teraz masz zrobić krok

Gość BangaBanga
"gość wczoraj Tu gpsc 21:39 nie sluchasz mnie... mowoe Ci cos, z konkretnego powodu, a Ty nie sluchasz.. przestan... ogarnij sie... co z tego ze nie podales szczegolow? Kazda kobieta, ktora tu cos napisala mysli ze Ty poszesz o niej wlasnie". Jednak zdarzają się takie sytuacje. A nawet gorsze. Ja któregoś dnia dowiedziałam się, że ktoś na kim mi zależy, zrobił coś, co brzmiało jakby mogło mieć związek ze mną. Sprawdziłam i okazało się, że tam są wszystkie szczegóły na mój temat. W dodatku to było coś, nad czym się trudził kilka miesięcy. Na pewno to o mnie i nie jest to niestety zbieg okoliczności. I on to zrobił celowo. Tak samo może zdarzyć się przypadek, że dwie osoby trafią na siebie na popularnym forum. Zgadzam się z tym, że Autor dla własnego dobra może się do niej spróbować odezwać, ale tylko raz. Ale on sam wie, czy to dobry pomysł, czy nie bardzo. Bo może będzie mu trudno przeżyć chłód, nawet jeśli udawany.

Gość gość
Tak samo może zdarzyć się przypadek, że dwie osoby trafią na siebie na popularnym forum - no wlasnie,skoro można wpaść na kogoś na ulicy to i na forum ;) a na ulicy można sie spotkać nawet w innej miejscowości...moja koleżanka z klasy pojechała na wakacje nad morze i spotkała tam na plaży naszego kolege z tej samej klasy,też tam pojechał na wakacje i akurat o tej samej porze był na tej samej plaży ;)

Gość gość
a jesteśmy z małopolski ;) także spotkali się na drugim końcu polski,w tej samej miejscowości,w tym samym miejscu i czasie. Fajne spotkanie a już potem nie było tak,że spotkała go gdzieś w naszej miejscowości,gdzieś na ulicy..

Gość BangaBanga
Znam kilka przypadków, gdzie ludzie wpadli na siebie w innych krajach na wakacjach - kolega i koleżanka ze szkoły, współpraciwnicy, studentka i asystent. To się zdarza.