Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymon1988

Boże, co ja narobiłem ?

Polecane posty

Gość Szymon1988

Ze względu na odległość jesteśmy tylko w weekendy razem. W piątek rano napisała mi, że nic nie będzie bo przyjechała do niej ciotka. Jechałem akurat autem, więc odpisałem dopiero z pracy, że przecież wie jak ją kocham, że nigdy seksu nie stawiałem na pierwszym miejscu, najważniejsze, że ten weekend spędzimy razem, będziemy tylko dla siebie i takie tam ciucianie. W niedzielę przy pożegnaniu przypomniała mi, że mam odpisywać na jej SMSy. Wczoraj w pracy koleżanka cały dzień się do mnie znacząco uśmiechała. Wieczorem zapytałem się mojej Ani czy dostała w piątek mojego SMSa. Nie, przecież mówiłam ci, że masz pamiętać o odpisywaniu. Patrze w komóre, kurcze, wysłałem do Ani z pracy a nie do mojej ! Co teraz ? Przeprosić ją, czy udawać, że nic nie było ?

Gość gość
Moja rada:zamiast wysyłać sms-y zawsze DZWOŃ! Unikniesz pomyłek, a tak w ogóle to jakiś jesteś nie teges!

Gość gość
Przepros. Powiedz jej, ze nastepnym razem na pewno do niej (kolezanki z pracy) przyjedziesz.

Haha :D ja bym powiedziała koleżance, że zaszła pomyłka :D każdemu się może przytrafić, ja już nieraz wysłałam smsa do kogoś innego :P poza tym sytuacja jest dosyć zabawna :D

Gość Szymon1988
Przeprosiłem ją, śmiała się, że dziewczyna "te rzeczy" mi reglamentuje.

Gość gość
Jednym slowem zrobiles z siebie posmiewisko !

Gość gość
ha,ha,ha,ha,ha !

Gość gość
to nie jest śmieszne

Gość gość
a dla mnie tak

Gość gość
Weź to lekko i na luzie, jeśli mocno się przejmujesz to jeszcze nie raz coś takiego się zdarzy. Technicznie - może zmień nazwy kontaktów aby się te Anie jakoś różniły. Anka - Anus, MojaAnka, AnkaPraca itp

Gość gość
Dobrze, ze juz jestes, nie moge juz wytrzymac, sciagaj zaraz gacie, bedzie sie dzialo, oj bedzie ... Wchodze do przedpokoju, a to ... mama Boze, gdybyscie widzieli jej mine...

Gość gość
Zona wyslala mnie do Zabki po jajka. Wchodze, szukam, nie moge znalezc. Facet: "Pomoc w czyms ?", "Gdzie Pan ma jajka ?", Boze jaka on mine zrobil....

Gość gość
up to up

Gość gość
To wszystko nic, mozecie sobie wyobrazic, budzicie sie po operacji usuniecia wyrostka a nie macie nogi ? Amputowana ponizej kolana bo pielegniarce sie numery pomylily !

Gość gość
A ja przy niedzielnym obiedzie chciałem powiedzieć do żony: - kochanie, podaj mi sól ale jakiś zamyślony byłem i powiedziałem: - ty qrwo, zmarnowałaś mi cale życie.....