Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksanderr

Proxima oddłużanie i opinie.

Polecane posty

Gość Aleksanderr

Na rynku obecnie powstaje dużo firm oddłużeniowych, jedne cieszą się dobrą opinią inne nie. A jakie jest Wasze zdanie ?

Gość gość
Zgadzam się są firmy rzetelne i mniej . To wszystko zależy od ludzi i ich chęci zaangażowania i polityki firmy.

Gość natalkamalik
Jak dla mnie Proxima ma opżnienia z dokumentami i jest trochę droga.

Gość wiktorwell
Zgadzam się z Tobą ja też miałam przyjemność kontaktu z ta firmą i generalnie nie polecam.

Gość gość
Proxima , kancelaria koksztys i jak dla mnie kruk - unikać tych firm.

Gość paweł fonui
Nie znam tematu Proximy ale jak piszecie ,że jest nie ok to pewno tak jest. Znam natomiast i mogę polecić kancelarie lexperto.

Gość gość
Jak dla mnie trzeba samemu próbować wychodzić z zadłużenia nie brać na siebie kredytów i innych pożyczek . Unikać parabanków.

Gość ffafi
Nie wiem co ma pisanie o Krku przy wątku o Proximie. Jedna to firma windykacyjna, a druga to firma oddłużeniowa. Proxima czy Lexperto to na pewno lepsze firmy oddłużeniowe od takiego Compass Money, które za takową firmę się podaję, a udziela pożyczek by klient wpadł w jeszcze większe długi.

Gość gość
ja wybrałam lexperto jak dla mnie jest ok. Każdy wybiera według siebie mnie przyciągnęła atrakcyjna cena i szybkie działanie jeśli chodzi o restrukturyzacje zadłużenia.

Gość gość_kiedystakjuznie
Kruk to także firma pożyczkowa jak się okazuje :) Moim zdaniem najlepiej wybrać firmę, o której jest najwięcej pozytywnych opinii. Nie sposób skorzystać z każdej, aby porównać. Nie mam już długów płaconych nieregularnie ale słyszałem o conectum finanse, centrum dlużnika. O nich jest najwięcej opinii.

Gość karoklotik
Nie sądziłem że mnie kiedyś to spotka ale sam jestem teraz mniej więcej w środku postępowania upadłościowego. Mówię o upadłości konsumenckiej. Jeśli chodzi o obsługę prawną to sprawą zajmuje się w moim imieniu kancelaria Protektorzy. To chyba największa na ten moment firma w Polsce która przeprowadza klientów przez sprawy upadłościowe. Z podejścia jestem zadowolony, na pewno są terminowi, zawsze przygotowani do rozmowy i do postępowań sądowych, nie dają się zaskoczyć też zmieniającym się ustawom.

Gość patryknn
Z firmami oddłużeniowymi bywa różnie. Tak, jak ktoś już tutaj wspomniał wszystko zależy od ludzi, na których się trafi, czy faktycznie chcą człowiekowi pomóc, czy tylko zależy im na kasie. Ja miałem trochę szczęścia i udało mi się trafić do dobrych specjalistów. Chociaż nigdy bym się nie spodziewał, że wpadnę w takie tarapaty... Niestety ciężko zachorowałem. Moja choroba pochłaniała mnóstwo pieniędzy i ciągle dużo kosztuje, a ja no cóż poradzić, nie miałem innego pomysłu na leczenie niż zaciąganie kolejnych kredytów, aż w końcu nie było z czego spłacać. W odpowiednim momencie trafiłem do prawników z kancelarii lexa (kancelarialexa.pl). Mogę ich polecić w sytuacji, gdyby ktoś wpakował się w równie głębokie bagno, co ja.