Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damian250

Po czym poznać że męzczyzna zdradza?

Polecane posty

1. Ukrywa swój telefon, potajemnie wpisuje smsy, wychodzi porozmawiać „na osobności” 2. Dba o siebie 3. Znika z domu, bierze „nadgodziny” 4. Ciągle kręci – przyłapujesz go na kłamstwie, ale on zawsze ma pokrętne wytłumaczenie 5. Poszerzył mu się zasób słów. Oto oznaki świadczące o tym, że mamy się czym przejmować. Macie inne sugestie?

Gość gość
Potym samym co kobiete czesto niema ochoty na sex bierze nadgodziny unika kontaktu

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Czasem nie wyczujesz. Mnie mąż zdradzał z różnymi kobietami przez kilka lat, jednak domyśliłam się dopiero, gdy miał w końcu "jedną stałą" Spotykali się regularnie. Wtedy coś zaczęłam podejrzewać. Także niestety dziewczyny, przez te ostatnie kilka lat dałabym sobie głowę obciąć za jego wierność, tak dobrze grał. Dopiero przy stałej kochance wyczułam.

Koleżanka też tak miała przez 2 lata co weekend delegacja, przyjeżdżał stęskniony kwiatki kupował, pewnego dnia nasza wspólna znajoma trafiła do jego firmy on jej nie znał ona jego tak. Okazało się że tam pracuje sekretarka, znajoma podpytała dziewczyn, wynikało z tego że razem z sekretarką jeździli w delegacje, w biurku od groma miał rachunków za hotel,restauracje.