Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

witam poznalam faceta przez internet wszystko jest niby ok jest dobry wrazliwy takie cieple kluchy mozna powiiedziec.jestesmy p rozwodach ja mam syna a on corke..i wlasnie tu jest problem bo ta corka jest jakby dziwna niewiem czy ma jakas wade czy cos on nic nie mowi o tym a mi glupio spytac ma jakby skrzywiona buzie i mala glowe..:( boli mnie to i meczy ta sytuacja powiem tak ogolnie po co mam brac na siebie jakby to wszystko bo wiadmo ze gdybysmy cos dalej planowali to musialabym byc dla niej matka tez..a ja sie wstydze odmiennosci chce miec ladne dzieci wiadomo i zdrowe jak kazdy..pozatym ona jest zamknieta w sobie malo sie usmiecha i ceizko z nia nawiazac kontakt..c otym myslicie meczy mnie to bardzo

Gość gość
Jeśli kochasz swojego partnera tego, którego poznałaś przez internet to powinnaś zaakceptować jego córkę. W końcu to jest właśnie jego część. Jakakolwiek by ona nie była. Osobiście myślę, że jesteś niedojrzała. Wybacz, ale mówienie "chce mieć ładne dzieci", "wstydzę się odmienności" itd właśnie o tym świadczą. Żal czytać. Postaw się na miejscu ojca tej dziewczynki. Chciałabyś żeby ktoś tak mówił o Twoim dziecku?? Je się powinno kochać bezgranicznie i bezwarunkowo. Myślę, że nie powinnaś brnąć w ten związek, dlatego że takim podejściem skrzywdzisz to dziecko a w konsekwencji i jej ojca, swojego wybranka. Nie krzywdź tylu osób.

Gość gość
moze nawet nie o to tutaj chodzi ze mi to przeszkadza ale boje sie opini rodziny znajomych wiem jacy potrafia byc ludzie,,kazdy teraz kocha wszystko co ladne..smute to ale tak jest..piszcie doradzcie mi bo niemam z kim pogadac o tym:(

Gość gość
nikt juz nic nie napisze..?

Gość gość
?:(

Gość gość
daj mu spokój, niech pozna normalną kobietę która nie będzie się zasłaniała tym, że co ludzie powiedzą, śmieszna jesteś

Gość gość
ok ale chyba on tez powinien jej powiiedziec prawde nie?nawet jesli jest chora to trzeba komus to uswiadomic a nie.............