Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poprawić jakość i ilość śluzu płodnego?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, bo mój śluz jest raczej skąpy, obawiam się, że to utrudnia mi zajście w ciąże. Co mogę zrobić by go jakoś "polepszyć"?

Gość gość
Chyba kiedyś coś czytałam że olej z wiesiolka pomaga.Do kupienia w tabletkach w aptece.

Polecam zel Conceive plus. Mi tylko on pomogl, nie zadne wiesiolki, len itp

Gość gość
Na receptę on? Bo sie staram 8 mc i nic

Gość gość
Ile kosztuje

Gość gość
A lekarz co doradza?

Gość gość
?????

Gość gość
Ja mialam za to zbyt obfity i ćwiczyłam na siłowni. Po przemęczeniu i spaniu jakiś czas było dobrze. Zauważyłam że zawsze powyjściu z zimnej wody jest lodowato. Pół godziny w jeziorze wystarczy

Gość gość
nie jedz cebuli

Gość gość
chciałam powiedzieć po wyjściu z zimnej wody tam robi się ciepło i mokro

Gość gość
a łykasz jakieś tabletki? odstaw antykonc. pobudzające na trądzik i od psychiatry to potrwa kilka miesięcy

Gość gość
polecam odstawienie leków na trzy lata jedzenie mięsa , warzyw, owoców. Uważam że dzieci rodzą się chore od leków i poznaję to po sobie . Znam swoją płodność i popend wiem co jest naturalne i widzę jak działają na mnie leki a w ulotkach nie pisza wszystkiego i nie wierzcie lekarzą zachowajcie swoje zdrowie i płodność

Gość gość
Ja po 12 miesiącach nie doszłam do poprzedniego stanu po lekach od dermatologa. Zawsze obserwuje cykle i notuję bule piersi miesiączki, popend , znam zapach i siebie. Jeśli widzę że coś źle przebiega z cyklem to nie podobają mi się leki. Już jest lepiej dobrze że po 8 tabletkach przerwałam. Powinnaś się zdrowo odżywiać. Kiedy podali mi tabletki naturalne cykle minęły nie było bulu piersi , na dole sucho, brak popendu owulacji, miesiączki skąpe, suche bez wydzieliny czysta krew. Byłam tak zdesperowana że jadłam ślimaki surowe mięso i jajka. Jajka byóły chyba najlepszym rozwiązaniem (miałam chwilowe bóle piersi)

Gość gość
minął 1 rok i jeden miesiąc jest już lepiej nie nawidzę lekarzy . Jest lepiej ale nie tak jak było, bóle piersi nie zanikaja po pojawieniu się miesiączki, jest mokro ale nie tak jak było, jest popęd ale nie taki jak był, nie ma czerwonych policzków i kto wie może jak zajdę w ciąże to będzie chore dziecko