Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmądrala

żal mi was

Polecane posty

Gość gośćmądrala

gośćmądrala dziś [13:46] Odchudzam się od ponad roku i tak hobbystycznie czasami tu zaglądam. Strasznie mi was żal. Stosujecie te wszystkie idiotyczne (np. kefirowa, lemoniadowa) diety i psujecie sobie zdrowie i metabolizm. Kilogramy, owszem spadają na tych głodowych dietach, ale szybko wracają, bo organizm nie jest głupi jak tylko po okresie głodu dostanie więcej kalorii, to wszystko magazynuje. Chudniecie, waga wraca, to nowa dieta głupsza od poprzedniejoczko.gif i tak wkoło Macieju. Głowę daj1)ę, że większość z was jak zaczynała przygodę z odchudzaniem, ważyła mniej niż teraz. A wystarczy trochę poszperać, poczytać, przygotować się, a nie rzucać się na jakąś bzdurę, „bo koleżanka, koleżanki schudła na dukanie”. Rozbroił mnie tez kiedyś argument mojej koleżanki, że „na forach dziewczyny polecają” Każda dieta poniżej 1200 kcal, jest bez sensu, a niektóre te mono diety, wręcz szkodliwe dla zdrowia. A dietetykowi, który wam ją układa, zależy tylko na kasie.

Gość gość
dobry dietetyk tak pomoże, ale dobry dietetyk nigdy nie ułoży diety 1200 kcal dla kogoś kto ma nadwagę i jeszcze ćwiczy.

Gość gość
a mi ciebie żal, że w ogóle musisz się odchudzać:)

Gość gość
a co ty tu robisz, na forum dla grubasów?