Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go zapytać ...

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem od pięciu miesięcy.. Jest to bardziej układ niż związek.. Oboje po rozwodach, nie gotowi na związki. Spotykamy się dość często.. Rozmawiamy,przytulamy,codziennie kontaktujemy się ze sobą,jest sex i wspólne noce.. Ogólnie wszystko super.. Ale.. Zauważyłam ostatnio że on zaczyna kłamać,mieć mniej czasu na rozmowy ze mną, podczas wspólnych spotkań ma wyłączony telefon.. Wiem że kontaktuje się z jakąś kobietą. Jak go zapytać o tą jego relację,żeby nie wyjść na zazdrosną desperatkę.. Nie chcę go stracić,ale też nie chcę być tą drugą.. Do tej pory ufaliśmy sobie.. Jak to rozegrać?

Gość gość
zapytaj go szczerze

Jest to bardziej układ niż związek xx licz się z tym, że on takie 'układy' może mieć też z innymi kobietami. a jak zapytać? wprost. niewiele masz do stracenia.

Gość gość
Do tej pory był szczery i raczej nie miał nikogo.. Ale kilku dni czuję że coś się zmieniło.

Gość gość
Skoro mówisz że nie jesteście w związku tylko macie układ, to zapytaj go wprost o co chodzi. Powiedz mu że nie stoisz mu przecież na drodze i jeżeli kogoś poznał to niech tylko Ci to powie. Będziesz wtedy wiedziała co jest na rzeczy a w żaden sposób go nie urazisz.

Gość gość
Właśnie męczę się z tym.. Między czasie spotkaliśmy się i było jak zawsze,może nawet lepiej.. Ale pewne rzeczy da się wyczuć..

Gość gość
Zachowuje się dziwnie od półtora tyg. a ja już to wyczułam...

Gość gość
Porozmawiaj z nim,nic nie tracisz..