Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakupy dla maluszka allegro ? gdzie?

Polecane posty

Gość gość

mamy, powiedzcie - Ubranka dla Dzieci - gdzie kupować? Nie mam czasu żeby pochodzić po tych wszystkich sklepach, dlatego albo allegro albo może jakieś sklepy z ubrankami dziecięcymi? Co polecacie?

Gość gość
lokalne ogłoszenia na tablica.pl gdzie możesz po sąsiedzku podejsć i kupic coś allegro opłaca się ale całe komplety, paczki,, ja kupiłam całe zestawy i opłacało sie bardzo i chodze do lokalnego komisu dziecięcego gdzie jest tanio a potem mogę i ja cos oddac w komis i koleżanki, duzo można odkupić rzeczy za grosze bo niektórzy chca sprzedac bo nie mają miejsca gdzie trzymać dla mnie allegro jest wygodne jestem na l-4 i mam czas sledzić aukcjie czasem coś za 1 zł dosłownie wylicytuje jakiś dresik i do tego koszty wysyłki ok8-10 zł, wiec za 10 zł mogę mieć już fajny dresik dla dziecka

Gość gość
jak urodziłam to mialam podobny problem. Na poczatku kupowalam na allegro, ale zdarzylo mi sie, ze ubrania w rzeczywistosci wygladaly nieco inaczej niz na zdjeciach, albo raz przesyłka szla do mnie 14 dni z lodzi (a mieszkam warszawie)... no i juz przestalam. jak cos to tyko jakies sklpy online z ubrakami dla dzieci typu pepiqu czy cos

Gość chappza
Dl maluchow polecam zakupy online,bo taniej i oryginalne rzeczy mozna dostac. Najfajniejszy wydaje mi sie sklep Kolalik :)

Gość gość
nie polecam paczek na allegro, sama kupilam, czesc rzeczy w stanie idealnym, czesc mocno zniszczona( tych na zdjeciach nie bylo), w sumie za te same pieniadze kupilabym to co potrzebne na wyprzedazach

Gość gość
Po co allegro!!! Jest teraz tyle wyprzedaży, lepiej jednak nowe kupić i wiesz co masz. A tak możesz tylko kasę stracić.

Ostatnio jak sprawdzam ceny na allegro a potem przechodzę na strony prywatne tych samych sprzedawców to widać diametralną różnicę pomiędzy cenami. Lepiej jak wspomniały przedmówczynie sprawdzać wyprzedaże albo też korzystać ze sklepów internetowych z artykułami dla dzieci - tam również jest wiele tanich gadżetów dla maluszków :) Ja mogę polecić sklep Pakso (posiadają również komis dziecięcy więc warto spojrzeć na asortyment) - http://pakso.com.pl/