Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

histeria ciążowa?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was kobiety. Piszę, bo czuję że wysadzi mi zaraz głowę.. Zaszłam w ciążę, po latach bezskutecznych starań - sama, naturalnie, a teraz zamiast się cieszyć z tego, że się udało ciągle histeryzuję, że na pewno coś jest nie tak :( Ciągle latam po lekarzach bo wydaje mi się, że mnie oszukują mówiąc, że wszystko jest ok...wydaję na to ciężkie pieniądze (120zł za każdą dodatkową wizytę), cieszę się 20min i potem znów te uporczywe myśli...że przecież to zbyt piękne, żeby było prawdziwe...Nie mam już siły, pieniędzy ani nerwów..Czy któraś z Was tak miała - lub chociaż podobnie..? Zawsze myślałam, że ciąża to będzie taki fantastyczny stan, że będę szczęśliwa z każdego dnia, a teraz każdy dzień to dla mnie udręka...o niczym innym nie myślę, tylko o tym żeby udało mi się donosić, i urodzić moje dziecko...

Gość gość
wyluzuj kobieto bo zaszkodzisz dziecku wszystko sie ulorzy przestan sie martwic

Gość gość
po latach niepowodzen to normalne ale musisz uwierzyc że szczęście cię spotkało i nie opuści myśl pozytywnie każda mam się martwi o dziecko w wiekszym lub mniejszym stopniu strach jest normalny ale nie może to byc taka nerwica psycholog ci pomoże i uwierz lekarzom że jest dobrze dlaczego mieliby cię oszukiwać każdy lekarz slubuje że bedzie uczciwie leczył chodzic do lekarza tak, owszem ale nie biegac co chwila bo to tez niedobre dla ciaży ja chodziłam co 2 tygodnie a rodzina na mnie i tak wyjechala że przesadzam