Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub 31 październik 2015

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o ślubie i weselu w tym dniu ?

Gość gość
zwariowałaś?

Gość gość
data jak data. mlodzi wybieraja

Gość gość
1 listopad jest dniem radosnym a ludzie uważają że to dzień zmarłych, który jest 2 listopada. Wiec dlaczego nie :)

Gość weselnie
sama wychodzę za mąż w tym dniu ... pewnie gdyby to bylo lato nikt by gęby na ten temat nie otwierał bo pażdziernik i listopad to się ponuro kojarzy, ale zeby na dyskoteki jezdzic i w domu pic to jakos problemu nie ma... poza tym ludzie 1 listopada ida na cmentarz i zaraz z niego wracaja... odbebnia swoje 5 minut i tyle... mam rodzine na cmentarzu i potrafie w ciagu roku pojechac na cmentarz a nie tylko 1 listopada bo uwazaja ze trzeba... zawsze trzeba jak sie chce !!!! nie robcie z siebie takich ofiar ze niby tak wam smutno w tym dniu bo wóde chlejecie i imprezujecie kiedy sie tylko da! ( nie kazdy) i jeszcze jedno, gdyby to był jakis dzien w ktorym nie powinno brac sie slubu i wesela robic ksiadz napewno by sie na to nie zgodzil ... chociaz teraz robia ludzie wesela w rozne rozniaste dni kiedys niewyobrazalne do tego typu imprez ale czasy sie tak zmienily ze ludzie w post sie bawia( to jest powod do zdziwienia ) ale ktos powie przeciez nie musze poscic nikt mi nie kaze i to glupota ... ajjj i tak dlugo by o tym pisac. Termin jest NORMALNY i tyle

Gość gość
ja miałam możliwość tej daty,jednak się nie zdecydowaliśmy ze względu,że kończy się 1 listopada. wybraliśmy 24 października,dziekiczemu mamy wesele godzine dluzsze bo jest zmiana czasu

Gość gość
A to nie ma innych terminów? rok ma wiele sobót w sezonie,ale jakieś zasady przyzwoitości powinny obowiązywać. 1 listopada to nie dzień na zabawy.

Gość gość
zmiana czasu jest właśnie ostatniego października a nie 24 jak pisze gość. będziesz miała wesele normalnie a godzinę dłużej będą miały osoby 31 października :-) ja mam teraz 17 października ślub i wesele.

Gość gość
a do czego tu przyzwoitość???? może i jest wiele i co z tego jak terminy w miejscowości są pozajmowane a nie bd jeżdzić nie wiadomo gdzie lub przekładać na za rok, bez przesady... na dyskoteki w hallowen jezdzicie i w innych terminach się bawicie co też jest nie do pomyslenia a tu takie halo :D:D ... poza tym poprawin nie trzeba robic... a na cmentarz zdazy sie isc a jak 1go nie da rady mozna isc w inny dzien w roku... to nie jest zabawa na czesc zmarlych i zadowolenie z ich smierci... normalny dzien sobota przed wszystkimi swietymi .... i 1 listopada TO NIE ZADUDUSZKI !!!!!

Gość gość
Faktycznie średnia data na wesele... Wolałabym brać ślub chociażby 7 czy 14 listopada, bo w listopadzie z pewnością jest wiele terminów wolnych.

Gość gość
w tą nd zmiana czasu!!

Gość gość
1 listopada to wszystkich świętych, czczenie świętych. 2 listopada to zaduszki, czczenie zmarłych. 31 października to wg mnie normalna data juz nie wydziwiajcie

Gość gość
Tylko po północy jest już Wszystkich Świętych. Dla mnie naprawdę 31 października na ślub to dziwna data. Jeśli jednak młodzi tak chcieli, to ich sprawa. Ja jedynie wyrażam swoje zdanie.

Gość gość
nie wszedzie akurat w listopadzie sa wolne terminy a z powodu tego ze jest to 31 nie ma sensu o rok przekladac daty albo szukac nie wiadomo jak daleko od swojej miejscowosci sali.... kto wie jak zachowywac sie na co dzien nie tylko w te swiete dni pamieta o bliskich ale zawsze i zadne wesele tego nie zepsuje... zauwazcie ile imprez jest w ten dzien... a zreszta kto robi w tym dniu przynajmniej bedzie mial ludzi na weselu ktorzy bd naprawde chcieli przyjsc a data bd dobra wymowka takze tych z laski nie bd :D

Gość gość
ciekawe co Pani , ktorej tak przeszkadza ta data bd robila od północy do 2 listopada .... na cmentarzu tyle czasu ??? i czasem sie nie zasmiej bo trzeba sie jakos zachowywac... czczenie pamieci zmarlych to nie chodzenie nosem w ziemi z opuszczona glowa tylko myslenie o nich i radosc ze dostapili nieba... takie falszywe udawanie katolikow jest smieszne... rewia mody na cmentarzu i kolejny dlugi weekend a gdyby wolnego dnia nie bylo to tych pelnych cmentarzy by nie bylo napewno ! ludzie, ktorzy bardzo chca i pamietaja o bliskich zmarlych ida na cmentarz w zwykly dzien w roku... a nie tylko 1 dzien... a kto czysci groby na co dzien ??? duchy ??? ludzie... Ci ktorzy chca ... nie mowie tu o osobach, ktore bardzo daleko maja bliskich groby... i teraz to nie jest problem wesela tylko tego, ze ludzie sa falszywi