Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczochrane babsko

kobitki ratunku ,nie mogę rozczesać włosów!

Polecane posty

Gość rozczochrane babsko

nie mam już siły do moich długich cienkich włosów,długo farbowałam ,ale poczekałam pare lat i mam ładny całkowicie kolor swój kolor ciemny blond,jednak włosy nadal nie daja sie rozczesac. Polećcie mi prosze jakieś szczotki /grzebienie do takich włosów,bo jesli chodzi o odzywki i zabiegi to robie regularnie,mam dwie szczotki ,jedna plastyk ,druga drewno z takimi igłami/z metalu one są/

Gość gość
tangle teezer, rozczesze wszystko

Gość gość
tak, tangle teezer

Gość rozczochrane babsko
pierwsze słysze ,wbiłam w googla i pisze że są w biedrze to prawda ? gdzie i za ile to kupię? i na co uważać by nie kupić podróby?

Gość rozczochrane babsko
juz wszystko ogarniam,jak ktoś zainteresowany to niech zobaczy filmik . ps :dokładnie taki mam teraz kolor swój jak ta laska. Dzięki za pomoc, myslę ze mi pomoze :)

Gość gość
jak masz koltuny to utnij je nozyczkami, calosc wyrownaj u fryzjera, jak je skrocisz to moze nabiora objetosci

Gość majowa_polanka
Też polecam Tangle Teezer, albo D-Meli-Melo. Obydwie bardzo dobre. Wiem, że Tangle jest teraz w wielu marketach i drogeriach, a D-Meli-Melo kupisz np. na cosmoshop.pl

Gość gość
mam ten sam problem...czesanie to koszmar. tak jak koleżanki wyżej polecam tangle teezer. Bezboleśnie rozczeszesz włosy, tą szczotką ich praktycznie nie powyrywasz i nie połamiesz jak to bywa przy czesaniu zwykłymi szczotkami. Suche włosy po szczotkowaniu tą szcztką w moim wypadku są bardziej miękkie i ogólnie jakieś takie fajniejsze ;)

Gość gość
No, oryginału to w Biedronce się nie spodziewaj. Poniżej 30 zł to podróby.

Gość rozczochrane babsko
dziękuje dziewczyny za rady,zamówiłam sobie własnie to tangle tezzer na allegro ,kosztuje 49 zł i pisze ze oryginał ,były i po 30 i po 65 ,no cóż zobaczymy..