Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od lat nie pływam w morzu i na plaży leżę w ubraniu.Mam mega cellulit i rozstępy

Polecane posty

Gość gość

I nie pokażę tego nikomu, a szczególnie mężowi. Czasami jak jest upał mam taką ochotę zrzucić ciuszki i się pokąpać, niestety z moim ciałem to mogę tylko pomarzyć ;(

Gość gość
Ciesz sie, przynajmniej nie zejdziesz na czerniaka. A tak przy okazji, to mam rozumiec, ze z mezem nie spolkujecie, skoro nie widuje cie nagiej i nie wie jak wygladasz? Denny temat.

Gość gość
Wie, robimy to po ciemku i nigdy nie jestem zupełnie naga, albo przykrywam się kocem lub kołdrą, jak tego nie ma to przykrywam się bluzką czy czymś innym.

Gość Aneta C
Przez ponad dwa lata męczyłam się z cellulitem, dzięki czemu miałam okazję przetestować wiele preparatów które "rzekomo" pomagają pozbyć się tego problemu, dzięki temu założyłam na którym opisałam wrażania ze stosowania danego preparatu

Gość gość
Kompleksy siedzą w głowie!

Gość Aneta C
Adres mojego bloga to tabletkicellulitowe(kropka)cba (kropka)pl - nie wiem czemu został usunięty w poprzedniego wpisu :(

Gość gość
Jezu... A co ty nie widziałas co się dzieje na plaży przecież tam 95% bab ma cellulit i 60 % rozstępy..... tylko malolatki 19 letnie mają super ciała.... zamiast się dolowac powinnaś korzystać z urlopu.... Nie wieże że. Mąż nie zdaje sobie sprawy jak wyglądasz

Gość gość
A ja mam nadwage, celulit i co rok jestem nad morzem :P w co raz to bardsiej egzotycznych okolicach:) Nie mam zamiaru sobie zycia marnowac glupimi kompleksami.